Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

H φόρμα της Ρόμα και η Άρσεναλ

Καλημέρα. Ο Παναθηναϊκός έμεινε χτες για ακόμα ένα ματς χωρίς εντός έδρας νίκη και η δυάδα μας πήγε περίπατο. Σίγουρα η αποβολή του Ζέκα, που είναι τραβηγμένη, έπαιξε ρόλο αλλά οι πράσινοι είχαν κάκιστη εικόνα και αμφιβάλω αν θα κέρδιζαν ακόμα και με 11 παίχτες.

Σήμερα ξεκινάμε ανάποδα όσον αφορά την ώρα έναρξης των αναμετρήσεων. Το βράδυ η Ρόμα παίζει στην έδρα της με την κάκιστη εκτός έδρας Σαμπντόρια. Οι Ρωμαίοι έχουνπάρει για τα καλά τα πάνω τους μετά την άφιξη του παλιού γνώριμου Σπαλέτι και σήμερα θα πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη. Προσωπικά θεωρώ το συγκεκριμένο σημείο το πιο δυνατό της ημέρας και θα αποτελέσει τη βάση μας. Η Σαμπντόρια εκτός έδρας είναι ένα μάτσο χάλια και πιθανότατα θα κινδυνεύσει ακόμα και με υποβιβασμό αν συνεχίσει στο ίδο μοτίβο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι που ανοίγει την αγωνιστική δράση στο Καμπιονάτο για σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Η Ίντερ ταξιδεύει στη Βερόνα που κάνει την ύστατη προσπάθεια για να σωθεί. Η ομάδα είναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και μπορεί σήμερα να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια Ίντερ που είναι ολοφάνερο πως δεν πατάει καλά στα πόδια της. Η Βερόνα θα αγωνιστεί σίγουρα με μεγαλύτερο πάθος και θέληση σε σύγκριση με τους νερατζούρι και μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Μαντσίνι, που αυτή την περίοδο δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

Από εκεί και πέρα βλέπω την Άρσεναλ να κάνει επιτέλους διπλό και να παίρνει την μόλις 2η νίκη της μέσα στο 2016. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του Βενγκέρ με Λέστερ εντός και Γιουνάιτεντ εκτός οπότε θεωρώ πως αν η Άρσεναλ δεν κερδίσει την μέτρια Μπόρνμουθ πρέπει να κοιτάει περισσότερο αν θα είναι στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κλείνουμε με τον άσο του Ηρακλή. Για να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες πρέπει σήμερα να κερδίσει τον ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Ο γηραιός έχει επίσης πρόγραμμα φωτιά στη συνέχεια και αν δεν πάρει σήμερα τους 3 πολυπόθητους βαθμούς θα αργήσει να γελάσει το χειλάκι του για τα καλά.


100% BONUS εγγραφής έως €100 μόνο στη sportingbet.gr



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!


antibooker
Antibooker
07/02/2016 — 06:54 π.μ.
Ρόμα - Σαμπντόρια 11.48
2-1
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ 22
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.96 355.2
antibooker
Antibooker
07/02/2016 — 06:54 π.μ.
Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 12
1-0
Βερόνα - Ίντερ 1Χ(ΔΕ)2
3-3
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμαίν Γκολ-Γκολ1.8
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 7.2 360
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.