Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Χωρίς άλλα περιθώρια για τη νίκη..

Η Λέστερ συνέχισε χθες τη ξέφρενη πορεία της και έφυγε με το διπλό απο την έδρα της Σίτι αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά οτι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός που βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λίγκ. Και σήμερα δεν θα αλλάξουμε λημέρια και θα ποντάρουμε και πάλι Αγγλικά με στόχο να επιτρέψουμε και πάλι στο ταμείο.

Η paysafe card επέστρεψε στη mybet.. Κάντε την εγγραφή σας και επωφεληθείτε απο τα μπόνους ΕΔΩ

Η Άρσεναλ δεν είναι και στα καλύτερα της όμως οφείλει απόψε να αποδράσει με το διπλό απο την έδρα της Μπόρνμουθ. Οι κανονιέρηδες έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την γκέλα της Σίτι και οι γηπεδούχοι δεν θεωρούμε οτι θα σταθούν εμπόδιο. Η Μπόρνμουθ κινείται σε μέτρια επίπεδα και δεν τρομάζει με την απόδοσή της.

Το διπλό στο Στοίχημαν πληρώνει 2.00 και θα είναι η βασική μας επιλογή. Λίγο σοβαρή να παρουσιαστεί η Άρσεναλ θα καθαρίσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Stoiximan.gr προσφέρει στα μέλη του ζωντανή εικόνα από κορυφαίες αναμετρήσεις και αυτό το Σαββατοκύριακό, με τους αγώνες των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μίλαν να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.Πάρτε θέση και απολαύστε δράση από το Ισπανικό, το Γερμανικό, το Ιταλικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα πατώντας ΕΔΩ

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
07/02/2016 — 06:11 π.μ.
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ 22
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2 240
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;