Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Οι έδρες και η στάση!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρώθηκαμε και την προηγούμενη αγωνιστική στη Super League και με λίγη τύχη θα πιάναμε και το ένα σκοράκι που θα έδινε μεγάλη ώθηση στη μπάνκα μας. Προχωράμε με 21η αγωνιστική σήμερα και αύριο στην οποία υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα ματς με στοιχηματικό και όχι μόνο ενδιαφέρον. Οι έδρες θεωρώ έχουν τον πρώτο λόγο στα σημαντικότερα παιχνίδια και πάμε να δούμε τις επιλογές μου:


Στα του Σαββάτου ξεκινάμε από τη Λειβαδιά και το Λεβαδειακός-Πανθρακικός. Οι γηπεδούχοι με εξέπληξαν θετικά δείχνοντας ότι φτιάχνουν φάσεις αλλά δυσκολεύονται στο γκολ. Ευκαιρία λοιπόν να έρθουν και τα γκολ κόντρα στον αδύναμο Πανθρακικό και ο άσος δύσκολα θα σπάσει από εδώ. Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναικό και Ξάνθη. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο των πράσινων αλλά λίγο η έδρα λίγο η θετική ενέργεια των τελευταίων εμφανίσεων και λίγο τα νέα αποκτήματα, πιστεύω πως θα έρθει ο άσος και εδώ.


Προχωράμε στα της Κυριακής και τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια. Ατρόμητος-ΑΕΚ και οι Περιστεριώτες που έχουν κατρακυλήσει στη βαθμολογία έχουν ανάγκη από ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η ΑΕΚ πάει τρένο εδώ και καιρό και νομίζω πως ήρθε η ώρα για μία στάση όπως γράφω και στον τίτλο. Το ματς ξεκινάει και τελειώνει στο Χ για μένα αλλά θα επιλέξω για μεγαλύτερη ασφάλεια τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων που πληρώνει πολύ καλά στον stoiximan.

Τέλος, στο Καραισκάκη έχουμε το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Στα λόγια θα μείνει το ντέρμπι νομίζω καθώς ο ΠΑΟΚ έχει πολλές απώλειες και κακή κατάσταση για να καταφέρει κάτι καλό μέσα στην έδρα του πρωταθλητή, και οι ερυθρόλευκοι πιθανότατα θα κάνουν πειστική εμφάνιση και νίκη. Άσος με χάντικαπ εδώ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
06/02/2016 — 10:22 π.μ.
Παναθηναικός - Ξάνθη 11.57
0-1
Λεβαδειακός - Πανθρακικός 11.7
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.67 133.45
fountaristos
Φουνταριστός
06/02/2016 — 10:22 π.μ.
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1 χάντικαπ -11.88
1-0
Ατρόμητος - ΑΕΚ 1.65
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.1 155.1
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;