Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Με Γαλλία και Σούπερ Λίγκ..

Τις καλημέρες μου. Δυο σημεία θα κρατήσω απο το σημερινό πρόγραμμα και αρχή θα κάνουμε με το παιχνίδι στο Καραισκάκη εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι και φέτος αν δεν συμβούν πράματα και θάματα θα πάρουν τον τίτλο και απο εδώ και πέρα το πρωτάθλημα έχει χάσει την αίγλη του αναφορικά με την πρώτη θέση. Λογικά οι Πειραιώτες θα φτάσουν σε μια ακόμα νίκη , όμως δεν θεωρώ καθόλου απίθανο το όβερ μιας και πιστεύω οτι ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να βρει δίχτυα και να βοηθήσει την επιλογή μας. Τα πολλά τέρματα στο Στοίχημαν στο 1.80. Pas mal θα έλεγα.

Τα περισσότερα ειδικά και οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις παίζουν μόνο ΕΔΩ . Cash out, πριμ στα παρολί, επιστροφή χρημάτων στο 0-0.

Η δεύτερη σκέψη μου έρχεται απο τη Γαλλία εκεί όπου έχουμε ένα άλλο τρένο που σφυρίζει αδιάφορα και πετάει απο νίκη σε νίκη. Η Παρί κάνει πλάκα στο Σαμπιονά και εύκολα μπορεί να πάρει ένα ακόμα διπλό μέσα στο Βελοντρόμ. Ωστόσο λίγο η έδρα λίγο η επιθετική αξιοπίστια της Μαρσέιγ με ωθούν στο γκολ - γκολ. 1.90 δεν είναι άσχημο καθόλου.

Με μια δυάδα λοιπον για σήμερα και για οτιδήποτε προκύψει μεσοβδόμαδα εδώ είμαστε φίλες και φίλοι. Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook twitter
betfighter
Betfighter
07/02/2016 — 10:40 π.μ.
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Όβερ 2.50 Γκολ1.85
1-0
Μαρσέιγ - Παρί Γκολ - Γκολ1.9
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.52 140.6
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;