Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Οι ισοπαλίες και τα.. σίγουρα

Καλησπέρα. Τσάμπιονς Λιγκ και Λιγκ 1 περιλαμβάνει το σημερινό μας μενού και πάμε να δούμε που θα ποντάρουμε τα χρήματά μας. Με την Αγγλία δεν θα ασχοληθούμε μιας και δεν προκύπτει κάποια καλή ευκαιρία.


Γενικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές έως και αποκαρδιωτικές. Προσωπικά μου γυάλισε το διπλό της Τσέλσι που παίζει με μια από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Η Μακάμπι έχει μηδέν βαθμούς ενώ η ομάδα του Μουρίνιο θέλει τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση. Θα έρθει το διπλό.


Η Άρσεναλ θα κάνει το καθήκον της και θα κερδίσει το ματς απέναντι στη Ντιναμό. Η ομάδα του Βενγκέρ θα μπει δυνατά στο ματς και μπορεί να λήξει την τελετή από νωρίς. Περιμένω τους κανονιέρηδες με έξτρα πάθος μετά την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο. Θα ποντάρουμε τον άσο με χάντικαπ 1.5 γκολ, περιμένοντας μια καθαρή νίκη της Άρσεναλ.


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ρισκάρουμε σε δύο ισοπαλίες. Η μία είναι στο Ζενίτ-Βαλένθια. Οι δύο ομάδες με ένα ενδεχόμενο Χ περνούν χέρι χέρι στην επόμενη φάση. Γιατί να αγχωθούν και να ρισκάρουν σε διαφορετικό αποτέλεσμα;


Η δεύτερη ισοπαλία είναι στο Λυών-Γάνδη. Η Λυών είναι αναξιόπιστη φέτος και η Γάνδη ιδιαίτερα μαχητική. Κάλλιστα ο άσος μπορεί να χαλάσει και να στείλει αδιάβαστο πολύ κόσμο που θα τον εμπιστευτεί. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!



antibooker
Antibooker
24/11/2015 — 01:50 μ.μ.
Άρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεπ 1(-1.5)1.65
3-0
Μακάμπι - Τσέλσι 21.4
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
130 2.31 300.3
antibooker
Antibooker
24/11/2015 — 01:50 μ.μ.
Ζενίτ - Βαλένθια Χ3.3
2-0
Λυών - Γάνδη Χ4
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 13.2 264
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.