Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η δυάδα στο κεφάλι και ο Ολυμπιακός..

Τις καλησπέρες μου. Με τον πυρετό να χτυπάει κόκκινο και την καταραμένη την ίωση να μας ταλαιπωρεί απο τη Κυριακή το βράδυ , έδω είμαστε και σήμερα αγαπητοί φίλες και φίλοι. Θα είμαι σύντομος στις αναλύσεις μου, ας όψεται το κρυολόγημα που αποκτήσαμε. Μπορεί να έχει καλοκαίρι έξω αλλά να προσέχετε. Ύπουλος ο καιρός. Όπως και οι μέρες μας.

Στο Μπαρτσελόνα - Ρόμα θα κρατήσω το γκολ - γκολ. Οι Μπλαουγκράνα έρχονται απο τεράστια νίκη στο Ελ Κλάσικο και το αποψινό ματς θα είναι γιορτή. Η Μπαρτσελόνα δύσκολα μένει εκτός , και η Ρόμα που καίγεται για βαθμούς μπορεί τουλάχιστον να βγάλει ένα γκολ. Το γκολ - γκολ στο 1.70 το κρατάμε.Απο εκεί και πέρα, η Τσέλσι αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες οφείλει να κερδίσει μια Μακάμπι που ακόμα δεν έχει βαθμό. Αν δεν κερδίσει ο Ζοσε κινδυνεύει η πρόκριση.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, οι ερυθρόλευκοι χωρίς άγχος γιατί όχι να μην βγάλουν ένα γκολ? Δεν λέω οι Βυαροί αυτό το διάστημα είναι πυραυλοκίνητοι, όμως η ελληνική ομάδα μπορεί να σκοράρει και το 2.10 του αμφισκόρ είναι καλό σενάριο.Τέλος, στο Λυών - Γάνδη μακριά απο τον άσο και αξία στο όβερ με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα και να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με το δεύτερο πιάτο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Καλή επιτυχία και καλά ταμεία να έχουμε.

ΠΡΙΜ σε όλα τα παρολί για το CHL απο τον Στοίχημαν και όχι μόνο.. Μπόνους εγγραφής 100%, μπόνους αφοσίωσης και προσφορές. Κάντε την εγγραφή σας>>>>>>>>>>>>>


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook twitter
betfighter
Betfighter
24/11/2015 — 01:15 μ.μ.
Μπαρτσελόνα - Ρόμα Γκολ - Γκολ1.7
6-1
Μακάμπι - Τσέλσι 21.42
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.41 289.68
betfighter
Betfighter
24/11/2015 — 01:15 μ.μ.
Μπάγερν - Ολυμπιακός Γκολ - Γκολ2.1
4-0
Λυών - Γάνδη Όβερ 2.50 Γκολ1.8
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.78 132.3
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ