Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Κερδίζει άνετα και ελπίζει

Το Σάββατο η Άρσεναλ δεν μας έκανε τη χάρη να μας πληρώσει, ήταν αποκαρδιωτική στα Μίντλαντς και μοιραία έχασε από τη μαχητική Γουέστ Μπρομ, που κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-1. Έτι η ομάδα του Βενγκέρ έχασε τη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε να πατήσει κορυφή στην οποία βρέθηκε η.. Λέστερ.


Σήμερα οι κανονιέρηδες παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης με αντίπαλο τη Ντιναμό Ζάγκρεπ αυτόματα θα σημάνει και τον αποκλεισμό των Άγγλων. Το τρίποντο λοιπόν είναι μονόδρομος ενώ ακόμα και αυτό δεν θα φτάνει αν η Μπάγερν δεν κάνει το καθήκον της στο Μόναχο. Η στήλη περιμένει την Άρσεναλ να βγάλει εγωισμό μετά την ήττα του Σαββάτου και τα όσα άκουσαν οι παίχτες της ομάδας. Επίσης πρέπει να προστεθεί το γεγονός ότι οι Άγγλοι τα έχουν μαζεμένα στους Κροάτες από το ματς του πρώτου γύρου όπου η νίκη της Ντιναμό στιγματίστηκε από κρούσμα ντόπινγκ σε κάποιους από τους παίχτες που ακολούθησαν.


Η στήλη εκτιμά ότι η Άρσεναλ θα πιάσει απόδοση, θα πάρει εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο ματς και θα πετύχει μια άνετη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρόκριση.

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
24/11/2015 — 10:14 π.μ.
Άρσεναλ - Ντινάμο Ζάγκρεπ 1(-1.5)1.65
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
150 1.65 247.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.