Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ο νέος και ο ωραίος!!

Καλημέρα σας φίλοι μου! 2 εβδομάδες χωρίς Super League και είμαι σίγουρος ότι πάθατε και εσείς στερητικό σύνδρομο (χο χο).Ερχεται όμως η πιο ενδιαφέρουσα στροφή του πρωταθλήματος έως τώρα με το ντέρμπι αιωνίων να κλέβει φυσικά την παράσταση αλλά και το ποντάρισμά μας, χωρίς όμως να μένει παραπονεμένο και το υπόλοιπο πρόγραμμα. Πάμε λοιπόν χωρίς πολλά πολλά να δούμε τις επιλογές μου.

Στη Λεωφόρο λοιπόν γίνεται το ματς της αγωνιστικής και ίσως και της χρονιάς. Ο ανίκητος Ολυμπιακός θέλει το 11/11 και τον τίτλο από τώρα σπίτι του, ο ΠΑΟ με νέο προπονητή θέλει να σπάσει αυτό το σερί και να ξαναμπεί σε τροχιά κορυφής. Ο Σίλβα έχει ήδη κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση του γενικότερου κοινού με την καλή του δουλειά (ο ωραίος) και ο Στραματσιόνι(νέος) θέλει να κάνει το πρώτο και δυσκολότερο βήμα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Αμφότεροι οι κόουτς δεν θα ξανοιχτούν αφού με ένα Χ που είναι και το πιθανότερο σημείο με σκορ 1-1 κιόλας, κανείς δεν θα ακούσει ''γαλλικά''. Το ξερό Χ με σκορ 1-1 θα είναι η επιλογή μου, και θα παίξω και με μεγαλύτερη ασφάλεια στην δυάδα με το 1Χ που πληρώνει πολύ καλά σε περίπτωση που έχουμε ματς σαν το περσινό που έχει αρκετή τύχη. Όλα τα ειδικά τα βρίσκετε και στον stoiximan με free bet 25 ευρώ για το ντέρμπι που δεν πρέπει να χάσετε!!

Την δυάδα που ανέφερα θα κλείσω με τον φτωχό πλην τίμιο άσο του ΠΑΣ που δεν θα δυσκολευτεί πολύ να γυρίσει στα τρίποντα κόντρα στην Καλλονή που εκτός έδρας είναι γατάκι (sic).

Στα της Κυριακής τώρα, ξεκινάμε από τη Θράκη. Μετά το θαύμα Χ στην Τούμπα ο Πανθρακικός που είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος φέτος δεν θα κάνει δεύτερο σερί αποτέλεσμα σε δικέφαλο. Ώρα για το πρώτο τρίποντο του Πογέτ και διπλό από εδώ. Στην Τούμπα ο άλλος δικέφαλος ΠΑΟΚ μετά το χαστούκι του 3-3 με τον Πανθρακικό θεωρώ ότι θα καθαρίσει τον Παναιτωλικό με συνοπτικές διαδικασίες και δεν θα ρισκάρει δεύτερη σερί γκέλα εντός, αλλά και την καρέκλα του Τούντορ. Άσος λοιπόν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!
Υ.Γ.3 Ελπίζω απλά να λήξει το ντέρμπι χωρίς αηδίες και επεισόδια..

Μεγάλη προσφορά απο το Στοίχημαν για το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο. FREE LIVE BET 25E!! Αφορά παλιούς αλλά και κάθε νέο παίχτη. Μην χάσετε την ευκαιρία!!!

Περισσότερα ΕΔΩ
fountaristos
Φουνταριστός
21/11/2015 — 10:25 π.μ.
Παναθηναικός - Ολυμπιακός 1-1 σκορ1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 1 15
fountaristos
Φουνταριστός
21/11/2015 — 10:25 π.μ.
Παναθηναικός - Ολυμπιακός χ1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1 30
fountaristos
Φουνταριστός
21/11/2015 — 10:25 π.μ.
Παναθηναικός - Ολυμπιακός 1
win
ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή 11.36
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 1.36 68
fountaristos
Φουνταριστός
21/11/2015 — 10:25 π.μ.
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 11.4
0-0
Πανθρακικός - ΑΕΚ 21.5
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.1 105
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;