Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η δυάδα μας και το προσεγμένα όβερ..

Τις καλημέρες μου. Με τέσσερα σημεία θα πορευτώ σήμερα και τι θα λέγατε να κάνουμε αρχή με την δικιά μας Σούπερ Λίγκ;;

Διπλό η ΑΕΚ. Μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής οι κίτρινοι δεν πρέπει να ξαναχάσουν βαθμούς. Ο Πανθρακικός δύσκολα θα σώσει την κατηγορία και ο Μπουνανότε και η παρέα του είναι αναγκασμένοι να αποδράσουν με το διπλό απο την Κομοτηνή. 1.55 στο Στοίχημαν. Όβερ στη Τούμπα μιας και ο Παναιτωλικός δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει απελευθερωμένα με σκοπό να κάνει την έκπληξη. Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να σκοράρει και να βοηθήσει να ανοίξει το σκορ.

Απο εκεί και πέρα στη Τουρκία η Μπεσίκτας οφείλει να επικρατήσει της Σίβασπορ και ο άσος αν και μικρός προσωπικά θεωρώ οτι αποτελεί στήριγμα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τίτλο και αν δεν παίρνουν τέτοια ματς θα το χάσουν και φέτος το στόχο τους. Οπότε εύκολα δύσκολα άσος.Τέλος στην Ιταλία η Ίντερ αντιμετωπίζει την Φροζινόνε και πιστεύω οτι είναι καρμπόν ματσάκι με αυτό της Τούμπας. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοιχτά και θα εξαντλήσουν τις οποιες πιθανότητες για έκπληξη έχουν οπότε τα πολλά τέρματα είναι ένα πολύ καλό σενάριο.

Τα ξαναλέμε πάλι τη Τρίτη. Με ρέγουλα τα πονταρίσματά σας σήμερα μιας και το πρόγραμμα δεν είναι για πολλά. Μεσοβδόμαδα έρχονται τα σπουδαία. Και πιστέψτε με υπάρχει ψωμί και καλά σημεία.

Μπόνους εγγραφής 100%, μπόνους αφοσίωσης και προσφορές. Κάντε την εγγραφή σας από εδώ στηρίζοντας και το site μας!>>>>>>>>>>>>>


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook twitter
betfighter
Betfighter
22/11/2015 — 09:44 π.μ.
Mπεσίκτας - Σιβασπόρ 11.4
2-0
Πανθρακικός - ΑΕΚ 21.55
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.17 217
betfighter
Betfighter
22/11/2015 — 09:44 π.μ.
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Όβερ 2.50 Γκολ1.7
0-0
Ίντερ - Φροζινόνε Όβερ 2.50 Γκολ1.55
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.64 131.75
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;