Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Διπλό τίτλου

Καλημέρα. Μετά το εξαιρετικό Σαββατοκύριακο, που μας πλήρωσε και τις δύο μέρες σήμερα το πρόγραμμα έχει μία και μόνο ευκαιρία.

Το παιχνίδι που θα ποντάρουμε είναι από το πρωτάθλημα της Φινλανδίας και είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάριενχαμν και Ροβανιέμι. Το παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας για τους φιλοξενούμενους, μιας και με νίκη ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτομάτως γίνονται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Το πρωτάθλημα θέλει μόλις δύο αγωνιστικές για να τελειώσει, γεγονός που σημαίνει πως η Ροβανιέμι με νίκη σήμερα είναι σχεδόν αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Ακολοθούν τα ματς με τις επίσης αδιάφορες Λάχτι και Κουόπιο και όπως καταλαβαίνουμε το κομβικό ματς είναι το σημερινό, που θα κάνει την ομάδα να πατήσει την κορυφή.

Από την άλλη η Μάριενχαμν δεν καίγεται για βαθμούς. Είναι επίσης αδιάφορη, περίπου στη μέση της βαθμολογίας και τα τελευταία της αποτελέσματα μαρτυρούν πως το έχει ρίξει στο σορολόπ μιας και μετράει μόλις ένα βαθμό, χωρίς να έχει καν σκοράρει, στα τελευταία παιχνίδια. Σχεδόν δηλαδή σε διακοπές.

Η ροβανιέμι θα είναι σίγουρα πολύ αποφασισμένη και μπορεί να μας δώσει αυτό το πλούσιο διπλό στο 2.20 και ακόμα ένα μεγάλο ταμείο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!



Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!


Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού.Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!

antibooker
Antibooker
05/10/2015 — 02:01 μ.μ.
Μάριενχαμν - Ροβανιέμι 22.2
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
121 2.2 266.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.