Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ίδια συνταγή για το ταμείο

Καλημέρα. Καλοπληρωθήκαμε και χτες με το 3 στα 4 και μόνο η Ξάνθη μας χάλασε το απόλυτο αλλά καθόλου δεν πειράζει. Μακάρι να είναι έτσι κάθε μέρα.


Σήμερα η μέρα έχει τεράστια παιχνίδια και θα μας κρατήσει καθηλωμένους από το μεσημέρι ως αργά το βράδυ. Δεν σημαίνει όμως απόλυτα ότι πρέπει να ποντάρουμε σε αυτά τα μεγάλα ματς ή τουλάχιστον σε όλα.


Ξεκινάμε από το ΟΑΚΑ και τον άσο της ΑΕΚ. Τα δύο επόμενα εκτός έδρας ματς της ομάδας του Δέλλα είναι σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο, με ενδιάμεσο εμπόδιο τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Πρόγραμμα φωτιά λοιπόν και σήμερα δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια. Ο άσος θα έρθει έστω και δύσκολα.


Στο Έμιρεϊτς ο Βενγκέρ δεν έχει επίσης περιθώρια και η νίκη για την Άρσεναλ στο ματς αυτό είναι ο μόνος στόχος. Πέρα του ότι με κάθε άλλο αποτέλεσμα θα χαθεί η επαφή με την κορυφή, η υπομονή του κόσμου με τον Αλσατό φαίνεται να εξαντλείται. Σίγουρα το παιχνίδι είναι δύσκολο για την Άρσεναλ, όμως θα ποντάρουμε στην ανάγκη των γηπεδούχων.


Στη Σουηδία η Γκέτεμποργκ διεκδικεί τον τίτλο και για μένα είναι το μεγάλο φαβορί για να τον κατακτήσει. Σήμερα περιμένω έναν άνετο άσο απέναντι στην ουραγό Χάλμσταντ και το η νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ θα είναι η επιλογή μας.


Πάμε στο Καμπιονάτο και στο Σαμπντόρια- Ίντερ. Παρά το φαντεζί ξεκίνημα η ομάδα του Μαντσίνι ποτέ δε μου γέμισε το μάτι.Εκτός του ότι είχε τύχη σε πολλά ματς που κέρδισε προέρχεται από μια ξεγυρισμένη εντός έδρα τεσσάρα από τη Φιορεντίνα που πραγματικά παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Δύσκολα θα κερδίσει σήμερα η Ίντερ και αυτό ακριβώς θα ποντάρουμε.


Κλείνουμε με το μεγάλο ματς της Serie Α, αυτό που θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι. Δεν ξέρω ποιά ομάδα τελικά θα επικρατήσει αλλά το να σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι μοιάζει με αρκετά πιθανό ενδεχόμενο. Γκολ-Γκολ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!



Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!


Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού.Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!



antibooker
Antibooker
04/10/2015 — 07:14 π.μ.
ΑΕΚ - Ατρόμητος 11.7
1-0
Σαμντόρια - Ίντερ 1Χ(ΔΕ)1.7
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.89 346.8
antibooker
Antibooker
04/10/2015 — 07:14 π.μ.
Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12.1
3-0
Γκέτεμποργκ - Χάλμσταντ 1(-1.5)1.7
1-1
Μίλαν - Νάπολι Γκολ-Γκολ1.65
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.89 235.62
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.