Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μεγάλα ματς και ευκαιρίες!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Βγήκε και την προηγούμενη εβδομάδα το μεροκάματο και φτάνουμε στην 6η αγωνιστική της Super League με στόχο να διευρύνουμε το σερί των ταμείων και να ανέβουμε και άλλο. Κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα με δύσκολες αποστολές για τους αιωνίους σε Τούμπα και Πηγάδια, αλλά και την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο, παιχνίδια δηλάδή που είναι ικανά να φέρουν ανακατατάξεις. Προσεκτικά λοιπόν πάμε να δούμε τις επιλογές μου:

Αρχίζουμε από τα απλά και το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να ξεπλύνει την ντροπή της Λέσβου και το τάληρο που κατάφερε να εισπράξει εκεί. Δεν έγινε κακή ομάδα ξαφνικά και ποτέ δεν ήταν κακή έδρα το Αγρίνιο, θα σκοράρει τουλάχιστον μια φορά ενώ ο Πανιώνιος στην καλύτερη θα βρει μόνο μια φορά τα δίχτυα μιας και δεν εμπνέει καθόλου επιθετικά. Η διπλή ευκαιρία εδώ είναι ωραιότατο στήριγμα στη δυάδα μας.

Στα Πηγάδια είναι το μεγάλο Σαββατιάτικο ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟ. Ο Αναστασίου συνεχίζει να απολαμβάνει τη στήριξη του Αλαφούζου και ίσως οι παίχτες πάρουν το μήνυμα και αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο. Βέβαια, ίσως είναι και πάλι αδιάφοροι κάποιοι με αποτέλεσμα να ξαναέχουμε χάλια αγωνιστικά και η Ξάνθη μπορεί να τα εκμεταλλευτει άνετα. Τριπλή με λίγα λόγια το ματς, θα ποντάρω στο 2-3 γκολ, επιλογή που πιστεύω μόνο στο 0-0 μπορεί να χαθεί, αποτέλεσμα που κρίνεται δύσκολο αναλογικά με τις επιθετικές αρετές των δύο αντιπάλων.

Στα Κυριακάτικα δεσπόζει ασφαλώς το ντέρμπι της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ είναι σε ανοδική πορεία, αλλά και ο Ολυμπιακός έρχεται από τεράστιο διπλό στο Λονδίνο και είναι σε μεγάλη ψυχολογία. Δυνατό ματς με φάσεις εκατέρωθεν, θα ποντάρω στο goal/goal και προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αν δεν χάσει και στην Τούμπα βαθμούς ο πρωταθλητής,απλά ψάχνουμε για τον δεύτερο από τον Οκτώβρη.

Τέλος, δεν μπορώ παρά να ποντάρω και πάλι το under στη Λέσβο και το ματς της Καλλονής. Καλά έβρεξε τις προάλλες, καλά γελάσαμε, αλλά και η σούπα σούπα. Θέλει και η Βέροια αποτέλεσμα άλλωστε και θα βοηθήσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

Η σεζόν αρχίσε και μπορείς να παίξεις τις προτάσεις μου και τις εμπνεύσεις σου στον stoiximan κάνοντας εγγραφή με 100% bonus με ένα κλικ εδώ

Εκμεταλλευτείτε ματς με 0% γκανιότα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και τη νέα επιλογή cash out που μας στέλνει ευκολότερα και με λιγότερο άγχος στο ταμείο!
fountaristos
Φουνταριστός
03/10/2015 — 10:40 π.μ.
Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1.26
1-5
Ξάνθη - Παναθηναικός 2-3 γκολ2
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.52 100.8
fountaristos
Φουνταριστός
03/10/2015 — 10:40 π.μ.
ΠΑΟΚ - Ολυμπακός goal/goal1.95
0-2
Καλλονή - Βέροια under1.5
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 2.93 102.38
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ