Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Πρώτα το ειδικό μας!!

Τις καλημέρες μου. Ημέρα ντέρμπι η αποψινή όπως και να το κάνουμε. Και στην Ελλάδα και στην Ισπανία και στην Ιταλία. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα δικά μας.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και προμηνύεται ένας κακός χαμός. Ανεβασμένοι και οι δυο , όμως προσωπικά στη Τούμπα θα παίξω ένα ειδικό στοίχημα και θα δω το ματς με την ησυχία μου χωρίς να έχω άγχος για κάποιο σημείο. Η κόκκινη κάρτα πιθανή. 2.25 στο Στοίχημαν το έχω τιμήσει ήδη. Και οι δυο ομάδες έχουν παίκτες ικανούς για τσαμπουκάδες και με τη πρώτη κλωτσιά ετοιμαστείτε να μετράμε παρέα τις κίτρινες κάρτες.. Ελπίζω να δούμε και κόκκινη. Αν θέλετε να έχουμε τα ίδια άγχη , ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ.

Απο εκεί και πέρα στο Μίλαν - Νάπολι θα κρατήσω το γκολ - γκολ. Επιθετικά καλές, αμυντικά κακές. Both of them. Οπότε το αμφισκόρ είναι επιλογή απο την πλευρά μου και το 1.70 δίκαιο.

Στο μεγάλο ματς της Πριμέρα, η Ατλέτικο μετά το κάζο με τη Μπενφίκα , δεν νομίζω να ξαναφάει και άλλο ηχηρό χαστούκι. Δεν την βλέπω τη Ρεάλ ικανή να φεύγει απο το διπλό εκεί μέσα. Ένα γκολάκι όμως θα το βγάλει ενώ το ίδιο αναμένω και απο τους Ροχιμπλάνκος. Πιθανό σκοράκι το 1-1. Και οι δυο ευχαριστημένοι θα ναι. 1.80 το γκολ - γκολ στη my bet.

Kαλη επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Υ.Γ.1 ΠΡΙΜ σε όλα τα παρολί για το CHL απο τον Στοίχημαν και όχι μόνο.. Μπόνους εγγραφής 100%, μπόνους αφοσίωσης και προσφορές. Κάντε την εγγραφή σας από εδώ στηρίζοντας και το site μας!>>>>>>>>>>>>>


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και όχι μόνο.<<<<< facebook twitter
betfighter
Betfighter
04/10/2015 — 11:19 π.μ.
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Κόκκινη κάρτα2.25
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.25 90
betfighter
Betfighter
04/10/2015 — 11:19 π.μ.
Ατλέτικο Μ. - Ρεάλ Μ. Γκολ - Γκολ1.8
1-1
Μίλαν - Νάπολι Γκολ - Γκολ1.7
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.06 122.4
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;