Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Μίτσελ , Βραζιλία, Χιλή!

Καλησπέρα. Χθες είχαμε το πρώτο ΤΖΑΚ ΠΟΤ με 0 στα 4 σημεία. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι (άλλωστε αυτό το ξέρετε, τόσα χρόνια απο αυτή τη γωνιά) και φυσικά δεν θα διαφημίζουμε μόνο τις επιτυχίες. Και οι αποτυχίες στο πρόγραμμα είναι και οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Για αυτό και οι μπάνκες άλλωστε με τον anti-booker να είναι απο τα λίγα σαιτ στην Ελλάδα με αυτή τη δυνατότητα. 

Δεν κάναμε τίποτα και πως να κάνουμε σε μια τόσο άσχημη ημέρα απο πλευράς αποτελεσμάτων. Στην κυριολεξία δεν πέρασε τίποτα με πρώτο και καλύτερο τη γκέλα του ΠΑΟ. Οι πράσινοι αποκλείστηκαν απο την άσημη Καμπάλα και έχασαν και το ζεστό χρήμα απο την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Εκτός όμως απο το οικονομικό, το χθεσινό ήταν ακόμα ένα βαρύ πλήγμα για το πρεστίζ του ΠΑΟ.Τραγικός Αναστασίου, δεν βοήθησε σε καμιά περίπτωση απο τον πάγκο και όπως φωνάζω και απο πέρσι δεν κάνει για πάγκο μεγάλης ομάδας. Απο την προηγούμενη χρονιά το έχω αναφέρει και αν θέλετε και μια πρόβλεψη δεν τον βλέπω να την βγάζει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Με γιόμες δεν βρίσκει λύσεις κανείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι δεδομένο. Μπαλίτσα κάτω, μπούκες και σφυροκόπα τον αντίπαλο μέχρι να μαρτυρήσει. Αυτές είναι οι ομάδες που κάνουν πορείες και χαίρεσαι να βλέπεις. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια και μεταξωτές κορδέλες.

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού δεν περιμένετε απο μένα να σας πω οτι η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρωτιά το ξεχνάμε, δεύτερη θέση γίνεται πάντως, ενώ το Europa League είναι μέσα στις δυνατότητες ενός σοβαρού Ολυμπιακού.Μια αισιόδοξη σκέψη πάντως είναι οτι οι Πειραιώτες στα δύσκολα τα καταφέρνουν πάντα καλύτερα. Είδωμεν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φίλες και φίλοι έχει πέσει τόσο πολύ και χαρακτηρηστικό είναι το γεγονός οτι ακόμα και ο πρωταθλητής πλέον θα δίνει προκριματικά. Οπότε απο το να χαιρόμαστε για τις ήττες των ελληνικών ομάδων ας προβληματιστούμε και εμείς αλλά και οι ιδιοκτήτες όλων των ελληνικών ομάδων. Αγαπάμε τη μπάλα και το ποδόσφαιρο και θέλουμε η Ελλάδα να είναι ψηλά.

Στα στοιχηματικά τώρα , το δυνατό μου σημείο έρχεται απο τη Μαρσέιγ. Νέος αέρας με Μίτσελ και μετά την εξάρα είναι εφικτό και το διπλό στην έδρα της Γκινκάμπ. Αποδυναμωμένοι οι γηπεδούχοι, η Μαρσέιγ μπορεί να κάνει το 2 στα 2 και να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. 2.10 στη Playbet.

Στη Β Βραζιλίας σωστό φαβορί είναι η Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στη Λουβερντένσε. Απόψε οι φιλοξενούμενοι έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλές απουσίες οπότε ο άσος ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο. Σκεφτόμουνα τον άσο, τώρα και με το ρεπορτάζ που προκύπτει κυκλώνω με μεγαλύτερη θέρμη την συγκεκριμένη επιλογή.

Απο Χιλή, οι απουσίες της Ουατσιπάτο που θυμίζει νοσοκομείο με κάνουν να σκεφτώ την Σαντιάγο Γουόντερερς. Ο άσος απο 2.10 έχει πέσει πλέον στο 1.65 και βάσει των δεδομένων με τσιγκλάει να πληρώσω για να μάθω.(2win bet).

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε! Τα λέμε πάλι αύριο!

Υ.Γ.1. ΤΩΡΑ CASH OUT και στη 2win bet. ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΑΠΟ 10% μέχρι 200%!!

Πολλές προσφορές για στοίχημα και επιστροφή χρημάτων στο καζίνο!!!!Και η μοναδική στοιχηματική εταιρία με full hd εικόνα(fullscreen στο live) και για παράλληλες προβολές!!!Ανάληψη σε 10 λεπτά και 5% μπόνους σε κάθε επιπλεον κατάθεση που κάνετε πέρα απο το αρχικό μπόνους εγγραφής απο το παρακάτω link. Χρηματιστήριο , χρυσό 15 άρι και πολλές άλλες επιλογές.


Υ.Γ.2 100% Μπόνους Πρώτης ΚατάθεσηςΠραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση πραγματικών χρ ημ άτ ων πατώντας το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’ και το PokerStars θα σου δώσει 100% μπόνους έως και$600 .Πάρε μέρος στα μεγάλα τουρνουά παίζοντας με μεγάλες προσφορές.

Υ.Γ.3.H εταιρία ΕΓΓΥΗΣΗ στο ιντερνετικό στοίχημα συνεχίζει τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ εξασφαλίζοντας τα μεγαλύτερα BONUS και την μεγαλύτερη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!! Και με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα!

https://www.stoiximan.gr/landing/200286

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter!
betfighter
Betfighter
28/08/2015 — 04:34 μ.μ.
Γκινκαμπ - Μαρσέιγ 22.1
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.1 210
betfighter
Betfighter
28/08/2015 — 04:34 μ.μ.
Αμέρικα Μινέιρο - Λουβεντέρνσε 11.55
1-2
Σαντιάγο - Ουατσιπάτο 11.65
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.56 127.88
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;