Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Tριάδα με άσο και γκολ!

Καλημέρα φίλοι μου. Σημαντική μέρα για τη σελίδα μας η σημερινή, μιας και ανοίγει νέους ορίζοντες για το anti-booker.com. Ξεκινήσαμε σαν μια παρέα που έχει μεράκι το στοίχημα και κάναμε δειλά δειλά την εμφάνισή μας στο διαδίκτυο. Τώρα, τρία χρόνια μετά είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά site της χώρας και σίγουρα το πιο αναπτυσσόμενο. Όλα αυτά ανεπτύχθησαν αποκλειστικά και μόνο λόγω της δική σας ανταπόκρισης και αγάπης, που μας έδωσαν όλη αυτή τη δύναμη να προχωράμε συνεχώς. Έτσι λοιπόν θα μπορείτε να διαβάζετε τα προγνωστικά του anti-booker.com και μέσα από το sdna.gr σχεδόν καθημερινά.


Πάμε τώρα στα της στήλης και τις σημερινές αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ.


Ξεκινάμε από αυτή στη Λεωφόρο όπου πιστεύω ακράδαντα ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει και θα πάρει την πρόκριση. Είναι ανώτερος και θα το αποδείξει στο γήπεδο. Ο άσος δεν είναι κάτι σπουδαίο σαν απόδοση αλλά είναι το μεγάλο στήριγμα της ημέρας.


Το άλλο σημείο που θα επιλέξουμε για σήμερα είναι τα λίγα τέρματα στο Καϊράτ Αλμάτι-Μπορντό. Αναμένεται ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπως συνήθως γίνεται όταν αγωνίζονται Καζάκοι. Η Μπορντό πιστεύω πως απλά θα πάει να υπερασπίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα και δεν θα πάρει ιδιαίτερα ρίσκα.


Κλείνουμε με τα πολλά τέρματα στο Τουν-Σπάρτα Πράγας. Οι Τσέχοι είναι καβάλα στο άλογο και θα πάνε στην Ελβετία να βάλουν ένα γκολ και να σχολάσει ο γάμος όσο πιο νωρίς γίνεται. Παρόλα αυτά η Τουν δεν θα αφήσει το ματς στην τύχη του. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και να αγχώσει τη Σπάρτα. Γενικά το ματς αναμένεται να έχει γκολ γιατί και οι δύο ομάδες είναι καλές επιθετικά.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!


antibooker
Antibooker
27/08/2015 — 03:38 μ.μ.
Παναθηναϊκός - Καμπάλα 11.4
2-2
Καϊράτ Αλμάτι - Μπορντό under 2.51.5
2-1
Τουν - Σπάρτα Πράγας over 2.51.72
3-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.61 108.36
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.