Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Οι συνδοιασμοί πληρώνουν καλά!

Τις καλημέρες μου. Με ξενέρωσε άσχημα χθες ο ΑΠΟΕΛ. Κρατήστε παληκάρια 7-8 λεπτάκια ακόμη. Η Αστάνα με γκολ - μαχαιριά στο 85ο λεπτό μας χάλασε βραδιάτικα και έστειλε την Αστάνα στους ομίλους του CHL. Θα βλέπουμε Αστάνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μάλιστα! Η παγκοσμιοποίηση στο μεγαλείο της. Την μοδός τα τελευταία χρόνια. Τι χρόνια? Δεκαετίες.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει Europa League και θα ξεκινήσω με το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Τα βασικά να κάνει ο ΠΑΟ είναι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι πράσινοι θα κατέβουν με όλα τα όπλα τους και λογικά θα επικρατήσουν. Αν συμβεί το αντίθετο καλύτερα ο Αναστασίου να μην πάει στην Συνέντευξη Τύπου. Επιτόπου στον ΟΑΕΔ για κάρτα ανεργίας. 1.40 ο άσος στη 2winBet είναι στήριγμα απο όποια πλευρά και να το πάρουμε.

Οβεράκι βλέπω στη Νορβηγία. 3-0 το πρώτο ματς , με τη Ρόζενμποργκ να περνάει αέρας απο την έδρα της Στεάουα. Οι Ρουμάνοι αντιμετωπίζουν ένα κάρο διοικητικά και οικονονικά προβλήματα και για ανατροπή χλωμό το πράγμα. Ωστόσο δεν έχουν να χάσουν κάτι και θα κατέβουν επιθετικά για το θαύμα. Μάτς ανοικτό και το 1.70 (Playbet) στα πολλά τέρματα είναι λογικό. 

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα ρισκάρω. Ο Τούντορ κατεβάζει αναπληρωματικούς δίνοντας βάση στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ μετά την γκέλα της πρεμιέρας με την Ξάνθη. Η Μπρόντμπι μπάζο δεν είναι , και μπορεί να πάρει μια νίκη γοήτρου. Και κόσμο έχει και την δυναμική για να κερδίσει. Ανοικτό ματς περιμένω και γλυκοκοιτάζω τον συνδοιασμό άσου και όβερ. Τεσσαράκι στο Στοίχημαν. Ρίσκο φίλες και φίλοι.

Παρόμοιo συνδοιασμό θα κάνω και στο παιχνίδι της Μίντιλαντ με την Σαουθάμπτον. 1-1 στην Αγγλία και οι Άγιοι του Κούμαν θέλουν νίκη. Ανώτεροι σε όλες τις γραμμές μπορούν την πρόκριση. Ωστόσο περιμένω να πηγαίνει ψηλά το σκορ και έτσι όβερ και 2 πληρώνουν 3.65.

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Y.Γ.1. Κληρώνει σήμερα για Ολυμπιακό! Καλή κλήρωση αν και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όλες οι ομάδες είναι ζόρικες. Ακόμα και η Αστάνα

Υ.Γ.2. Πολλές προσφορές για στοίχημα και επιστροφή χρημάτων στο καζίνο!!!!Και η μοναδική στοιχηματική εταιρία με full hd εικόνα(fullscreen στο live) και για παράλληλες προβολές!!!Ανάληψη σε 10 λεπτά και 5% μπόνους σε κάθε επιπλεον κατάθεση που κάνετε πέρα απο το αρχικό μπόνους εγγραφής απο το παρακάτω link. Χρηματιστήριο , χρυσό 15 άρι και πολλές άλλες επιλογές.


Υ.Γ.3 100% Μπόνους Πρώτης ΚατάθεσηςΠραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση πραγματικών χρ ημ άτ ων πατώντας το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’ και το PokerStars θα σου δώσει 100% μπόνους έως και$600 .Πάρε μέρος στα μεγάλα τουρνουά παίζοντας με μεγάλες προσφορές.

Υ.Γ.4. Τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα είναι στη σέντρα και οι στοιχηματικές ευκαιρίες πολλές!! Δεν αφήνουμε το πρόβλημα με τις paysafe να μας επηρεάζει αφού μπορείτε να κάνετε κατάθεση στις εταιρείες με τους εξής τρόπους!
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ - VIVA SPOTS (εναλλακτική της Paysafe)
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ e-BANKING (Από οποιαδήποτε τράπεζα)
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ χρεωστικές-προπληρωμένες ή πιστωτικές!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter!
betfighter
Betfighter
27/08/2015 — 01:17 μ.μ.
ΠΑΟ - Γκάμπαλα 11.4
2-2
Ρόζενμποργκ - Στεάουα Όβερ 2.50 Γκολ1.75
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.45 294
betfighter
Betfighter
27/08/2015 — 01:17 μ.μ.
Μπρόντμπι - ΠΑΟΚ 1 +Όβερ 2.50 Γκοολ4
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 4 160
betfighter
Betfighter
27/08/2015 — 01:17 μ.μ.
Μίντιλαντ - Σαουθάμπτον 2 +Όβερ 2.50 Γκολ3.65
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.65 146
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ