Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Συνεχίζει ο ΠΑΟ!!

Καλημέρα. Σοβαρή παρουσιάστηκε χθες η Mάντσεστερ Γ. , προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπριζ και έτσι με δυο χαλαρές νίκες είναι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι κόκκινοι διάβολοι απο την αρχή του αγώνα δεν έδωσαν δικαιώματα στην Κλάμπ Μπριζ και το τελικό 0-4 επιβεβεβαίωσε την ανωτερότητα των Άγγλων. Η στήλη μας πόνταρε στο διπλό, επέστρεψε στις επιτυχίες και απόψε θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί της με το Europa League.

Ο ΠΑΟ στο ρελαντί απέσπασε στο πρώτο ματς το 0-0 με την Γκαμπάλα, και αν ήθελε θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη μπουγάδα απο την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο είναι στα χέρια του και πάλι η πρόκριση και αν παρουσιαστεί σοβαρός λογικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ώστε να δώσει για μια ακόμα χρονιά το παρών στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Αναστασίου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και θεωρούμε οτι ο άσος(1.40 Playbet) είναι ένα καλό στήριγμα για τα δελτία μας. Η Γκαμπάλα είναι μια μέτρια ομάδα και οι πράσινοι μετά και την νίκη ψυχολογίας στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος , θα επικρατήσουν και θα συνεχίσουν την ευρωπαική τους πορεία.
basiki_protasi
Βασική Πρόταση
27/08/2015 — 10:00 π.μ.
ΠΑΟ - Γκαμπάλα 11.4
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
200 1.4 280
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.