Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Καλή αρχή με Super League!

Kαλημέρα σας φίλοι μου! Αρχίζει από σήμερα το πρωτάθλημα που αγαπάμε να μισούμε και στρωνόμαστε στη δουλειά για να μπούμε καβάλα στο άλογο από νωρίς. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το κέρδος και, όπως είναι λογικό, θα κινηθώ σε πιο συντηρητικές γραμμές, μιας και προφανώς δεν έχουμε ακόμα πλήρη εικόνα για τον ρυθμό και τη κατάσταση της κάθε ομάδας. Αν δεν έχουμε τα περσινά εμπόδια με τις διακοπές κάθε τρεις και λίγο, σύντομα θα είμαστε σε φουλ φόρμα! Πάμε να δούμε τις προτάσεις μου λοιπόν για την σέντρα της Super League!

Στη Λέσβο δοκιμάζεται ο νεοφώτιστος (καλώς όρισε να πω) Ηρακλής κόντρα στην Καλλονή. Οι στόχοι των δύο αντιπάλων είναι κοινοί για τη σωτηρία και κανείς δεν θέλει να αρχίσει με ήττα. Παραδοσιακά τα ματς στην Λέσβο είναι σούπα αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι διαφορετικό και πάλι, μιας και ο Ηρακλής θέλει να συνδυάσει με βαθμό-ους την επανεμφάνισή του στα σαλόνια. Under.

Στο ΟΑΚΑ προβλέπεται γιορτή για την επιστροφή της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία. Το ''ερχόμαστε'' έγινε ''ήρθαμε'' και πλέον ο κόσμος διψάει να δει την Ένωση ανταγωνιστική και με καλές εμφανίσεις. Ο Πλατανιάς δεν είναι το φόβητρο για μια καλή ΑΕΚ που φαίνεται και σε καλη κατάσταση στα δυνατά φιλικά που έχει δώσει και , με την ώθηση και του κόσμου, ο άσος μπορεί να είναι φτωχός αλλά μοιάζει πολύ καλό στήριγμα στη δυάδα μας.

Στα της Κυριακής και Δευτέρας θα κινηθώ με μία τριάδα. Ο Ατρόμητος έδειξε την Πέμπτη κόντρα στην Φενέρ, αλλά και στον προηγούμενο γύρο με την ΑΙΚ, ότι είνα πολύ σφιχτή και δουλεμένη ομάδα. Φέτος θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός και ειδικά στην έδρα του, από την οποία δεν περιμένω να περάσουν και πολλοί. Από την άλλη ο Λεβαδειακός μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έμαθε την συμμετοχή του στην Super League (χο χο) και μόνο ενισχυμένος ή δουλεμένος δεν θεωρώ ότι είναι. Το Περιστέρι δεν θα χαριστεί και ο Κομποτης θα αρχίσει με κουλούρι. Άσος.

Συνεχίζουμε με το ματς του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Γκραν φαβορί οι Πειραιώτες, παραδοσιακά δεν συναντάνε πρόβλημα στο τρίποντο με τον Πανιώνιο, θεωρώ ότι θα ζητήσουν μια εμφατική νίκη για να κάνουν επίδειξη δύναμης. Σίγουρα είναι ακόμα ανομοιογενές σύνολο με πολλές μεταγραφές, αλλά η ποιότητα και η έδρα είναι υπεραρκετά για ένα 2-0. Άσος με handicap από εδώ.

Κλείνω την τριάδα μου με ένα ανορθόδοξο σχετικά σημείο από το ματς στο Αγρινιο. Παναιτωλικός-ΠΑΟ και οι μεν γηπεδούχοι έχουν υποστεί αρκετές προσθαφαιρέσεις έχοντας χάσει βασικά γρανάζια από πέρισυ, και τον δε Παναθηναικό να μην έχει βρει τα πατήματά του, κυρίως λόγω ψυχολογίας. Το ματς θα κριθεί στο ένα γκολ αν έρθει αφού ο Αναστασίου κοιτάει με ευλάβεια να στρώσει την άμυνα με οποιοδήποτε επιθετικό κόστος, και άρα η επιλογή μου θα είναι το no goal με πιθανότερα σκορ τα 0-1 και 0-0.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!

Υ.Γ.   Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.1 Τι κοράκι ήταν αυτό στο Περιστέρι ρε παιδιά.. ούτε της Super League!

Η σεζόν αρχίζει και παίξε τις επιλογές μου και τις εμπνεύσεις σου στον stoiximan κάνοντας εγγραφή με 100% bonus με ένα κλικ εδώ!!

Εκμεταλλευτείτε ματς με 0% γκανιότα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και τη νέα επιλογή cash out που μας στέλνει ευκολότερα και με λιγότερο άγχος στο ταμείο!
fountaristos
Φουνταριστός
22/08/2015 — 09:29 π.μ.
ΑΕΚ - Πλατανιάς 11.47
3-0
Καλλονή - Ηρακλής under1.5
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.21 110.25
fountaristos
Φουνταριστός
22/08/2015 — 09:29 π.μ.
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1 handicap -11.44
3-0
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 11.57
1-0
Παναιτωλικός - Παναθηναικός no goal1.8
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.07 122.08
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;