Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

To ασιατικό και τα γκολ

Καλημέρα. Με το Γιουρόπα Λιγκ θα πορευτούμε σήμερα φίλοι μου αλλά όπως πάντα προσεχτικά. Χωρίς υπερβολές και διάθεση τζογαδόρου αφού η περίοδος και το πρόγραμμα απαγορεύουν τα ανοίγματα και τα ρίσκα. Επιπλέον οι αποδόσεις δεν είναι από αυτές που σε κάνουν να πετάς τη σκούφια σου από χαρά. Πολλά τα φαβορί και κουτσουρεμένα αλλά και πάλι τοκογλυφικές διαθέσεις δεν υπάρχουν.


Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα παίζει με μία σαφώς υποδεέστερη αντίπαλο και όπως μας έδειξε και στον προηγούμενο γύρο έχει όλα τα φόντα να πάρει σήμερα σκορ πρόκρισης. Το σημείο που θα επιλέξουμε είναι ο άσος με χάντικαπ 1.5 γκολ. Ο δικέφαλος μπορεί να καθαρίσει τον άσο και την πρόκριση και το να νικήσει με 2 γκολ διαφορά δεν είναι απίθανο σενάριο.


Στο Σαουθάμπτον-Φίτεσε θα πάμε με τα πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες είναι περίπου στα ίδια επίπεδα ετοιμότητας με τους άγιους να διαθέτουν σαφώς ποιοτικότερο σύνολο. Ο άσος είναι πολύ πιθανός και η ομάδα του αγγλικού Νότου μπορεί σήμερα να σκοράρει από μόνη της 2-3 γκολ και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και μόνη της. Παρόλα αυτά και η Φίτεσε μπορεί να συνεισφέρει επιθετικά και το Over να έρθει ακόμα πιο εύκολα.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
https://www.sportingbet.gr/offers/stoixima.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_49139b_18225c_26019d_

Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!

Y.Γ 4 H sportingbet έλυσε το πρόβλημα των καταθέσεων οριστικά.. Ρίξτε μια ματια ΕΔΩ

antibooker
Antibooker
30/07/2015 — 12:03 μ.μ.
ΠΑΟΚ - Σπάρτα Τρνάβα 1(-1.5)1.95
1-0
Σαουθάμπτον - Φίτεσε over 2.51.85
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.61 90.19
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 35 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.