Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ποντάρισμα στα γκολ των προκριματικών

Καλημέρα. Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός χτες αν και φάνηκε η γύμνια των δύο ομάδων στην άμυνα όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει. Τα τέρματα της αναμέτρησης θα μπορούσαν να είναι ακόμα περισσότερα αν το τριφύλλι τελείωνε το ματς με 11 ή αν οι παίχτες της Μπριζ ήταν πιο εύστοχοι.


Στα σημερινά παιχνίδια δεν υπάρχει κάποιο σημείο να μου γεμίζει το μάτι. Έτσι λοιπόν έχω επιλέξει δύο αναμετρήσεις στις οποίες περιμένω νας σημειωθούν γκολ και από τις ομάδες.


Η πρώτη είναι αυτή ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Μάλμε. Θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες και η Μάλμε είναι σαφώς πιο έτοιμη μιας και το πρωτάθλημα Σουηδίας είναι στη μέση. Μπορεί να πάρει ακόμα και το διπλό σήμερα και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη από στοιχηματικής άποψης μιας και στην πραγματικότητα η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων δεν είναι τέτοια.


Το άλλο γκολ-γκολ είναι αυτό ανάμεσα στην Ραπίντ Βιένης και τον Άγιαξ. Καμία δεν είναι ομάδα που ξέρει να παίζει άμυνα. Σαφώς ο Αίαντας είναι ποιοτικά ανώτερη ομάδα αλλά και η Ραπίντ στην έδρα της δεν θα παραδοθεί εύκολα.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
https://www.sportingbet.gr/offers/stoixima.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_49139b_18225c_26019d_

Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!

Y.Γ 4 H sportingbet έλυσε το πρόβλημα των καταθέσεων οριστικά.. Ρίξτε μια ματια ΕΔΩ
antibooker
Antibooker
29/07/2015 — 03:27 μ.μ.
Σάλτσμπουργκ - Μάλμε Γκολ-Γκολ1.7
2-0
Ραπίντ Βιένης - Άγιαξ Γκολ-Γκολ1.85
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.15 110.08
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.