Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Η φενέρ και οι τρύπιες άμυνες

Καλημέρα. Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ έχει σήμερα το πρόγραμμα και μετά από πάρα πολύ καιρό έχω την αίσθηση ότι το πρόγραμμα γίνεται και πάλι κανονικό.


Υπάρχουν ματς που τα ονόματα δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον αλλά υπάρχουν και αναμετρήσεις που οι αντίπαλοι είναι πραγματικά ισχυρές ομάδες για τα επίπεδα του 3ου προκριματικού γύρου. Ας περάσουμε στο παρασύνθημα λοιπόν και ας δούμε τι έχουμε:


Στην Πόλη η Φενέρ έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Σαχτάρ. Παρόλα αυτά θεωρώ πως οι Τούρκοι είναι σε θλεση να πάρουν τη νίκη και ένα ισχνό έστω προβάδισμα για την πρόκριση. Ολο το καλοκαίρι δίνουν χρήμα για μεταγραφές, με κορυφαία τον Φαν Πέρσι και σίγουρα θέλουν να εξαργυρώσουν αυτή την επένδυση με μια συμμετοχή στους ομίλους. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ πως θα έρθει αυτός ο καλοπληρωμένος άσος.


Στη λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπριζ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ευοίωνα για το τριφύλλι. Όχι ότι η Μπριζ είναι καμιά υπερομάδα, κάθε άλλο. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει γεμίσει το μάτι μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του, δεν έχει αξιόπιστο τέρμα και η άμυνά του δεν έχει δέσει. Θεωρώ λοιπόν δεδομένο ότι σήμερα θα δεχτεί γκολ. Αλλά και θα βάλει. Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τους Βέλγους. Στο ματς της Παρασκευής με τη Σιντ Τρούιντεν μπορεί να ήταν αρκετά καλοί από τη μέση και μπροστά, προσπαθώντας να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα αλλά πίσω ήταν τρικυμία. Το Over 2.5 γκολ λοιπόν είναι μια πολύ καλή επιλογή που θα προτιμήσουμε σήμερα.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
https://www.sportingbet.gr/offers/stoixima.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_49139b_18225c_26019d_

Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!

Y.Γ 4 H sportingbet έλυσε το πρόβλημα των καταθέσεων οριστικά.. Ρίξτε μια ματια ΕΔΩ
antibooker
Antibooker
28/07/2015 — 01:11 μ.μ.
Φενέρμπαχτσε - Σαχτάρ Ντόνετσκ 12.25
0-0
Παναθηναϊκός - Μπριζ over 2.52.25
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 5.06 253.13
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 34 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.