Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Θέλει προσοχή απόψε!!

Τις καλημέρες μου. Το απόλυτο κάναμε το Σ.Κ με 4 στα 4 σημεία βγάζοντας ένα καλό χαρτζιλίκι εν όψει διακοπών. Να σας πω την αλήθεια δεν το χάρηκα και πολύ μιας και η φετινή χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή συγκριτικά με πέρσι. Όμως αυτά θα τα πούμε την Παρασκευή.

CHL σήμερα με τον ΠΑΟ να μπαίνει στη μάχη κόντρα στη Μπριζ με στόχο να περάσει στην επόμενη φάση , γεγονός που αν επιτευχθεί θα φέρει και καλά έσοδα για την ελληνική ομάδα. Θέλει προσοχή η Μπριζ και ο ΠΑΟ οφείλει να επιδείξει σοβαρότητα. Πονηρό παιχνίδι στη Λεωφόρο με τους πράσινους να παίρνουν δύναμη απο την έδρα τους όμως τα αμυντικά τους κενά μάλλον θα δώσουν τη δυνατότητα στους Βέλγους να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. 

Το γκολ - γκολ θα ποντάρω με πιθανό σκοράκι το 2-1!1.95 στο Στοίχημαν φαντάζει αρκετά πιθανό με τις δυο ομάδες να χωλαίνουν στον ανασταλτικό τομέα.Απο τα υπόλοιπα ματς θα απέχω μιας και δεν είδα κάτι που να με κεντρίσει στοιχηματικά.Καλή επιτυχία στον ΠΑΟ! Αν παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει έχει όλες τις πιθανότητες με το μέρος του. Επαναλαμβάνω όμως. Χρειάζεται προσοχή.

Τα σέβη μου!!

Πολλά ειδικά στο Στοίχημαν απο νωρίς. Μέχρι και για τα εισητήρια διαρκείας του Ολυμπιακού. Παρεπιμπτόντως 1.50 προσφέρεται για να σηκώσουν και πάλι την κούπα οι ερυθρόλευκοι. 1.70 για να παραμείνει ο Σίλβα μέχρι το Δεκέμβρη προπονητής και πολλά άλλα. Χαμός όμως με τα ειδικά και σε όλα τα ευρωπαικά πρωταθλήματα. 

https://www.stoiximan.gr/landing/200286?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681

Υ.Γ.1. Ήρθε για να μείνει!!!Πολλές προσφορές για στοίχημα και επιστροφή χρημάτων στο καζίνο!!!!Και η μοναδική στοιχηματική εταιρία με full hd εικόνα(fullscreen στο live) και για παράλληλες προβολές!!!Ανάληψη σε 10 λεπτά και 5% μπόνους σε κάθε επιπλεον κατάθεση που κάνετε πέρα απο το αρχικό μπόνους εγγραφής απο το παρακάτω link


Υ.Γ.2 100% Μπόνους Πρώτης ΚατάθεσηςΠραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση πραγματικών χρ ημ άτ ων πατώντας το παρακάτω link χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’ και το PokerStars θα σου δώσει 100% μπόνους έως και$600 .Πάρε μέρος στα μεγάλα τουρνουά παίζοντας με μεγάλες προσφορές.

Υ.Γ.3. Τις επόμενες μέρες διαβάζω έρχεται η paysafe card και πάλι!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter! Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.
betfighter
Betfighter
28/07/2015 — 09:46 π.μ.
ΠΑΟ - Μπριζ Γκολ - Γκολ1.95
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.95 195
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 31 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 34 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 34 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 34 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 35 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.