Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ρίσκο με την ισοπαλία

Καλημέρα. Με ένα και μόνο ματς θα ασχοληθούμε σήμερα φίλοι της στήλης και αυτό είναι από την Σουηδία. Η αναμέτρηση Χάλμσταντ-Γκέφλε είναι αυτή που θα τραβήξει την προσοχή μας και πάμε να δούμε ποιό είναι το σημείο που θα ποντάρουμε στο συγκεκριμένο ματς.


Η Χάλμσταντ κάνει μια κακή χρονιά, με μόλις 3 νίκες σε 14 παιχνίδια και σίγουρα με τέτοια νούμερα είναι υποψήφια για υποβιβασμό. Τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει κάποια σημάδια προόδου μιας και είναι για τέσσερα ματς αήττητη αλλά το πρόβλημα που έχει η ομάδα στο γκολ είναι εμφανές. Σήμερα θα ψάξει τη νίκη και μόνο τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα.


Από την άλλη μεριά η Γκέφλε είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα. Έχει πιο ισορροπημένα αποτελέσματα αλλά αν δεν της κάτσει το ματς, ειδικά εκτός έδρας, είναι εύκολο να τα θαλασσώσει. Η άμυνά της κάνει νερά και είναι υποψήφια να δεχτεί γκολ από τους γηπεδούχους της Χάλμσταντ σήμερα.


Το ματς θα κριθεί κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Ο άσος και η ισοπαλία έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και το σημείο που θα επιλέξουμε τελικά είναι το Χ. Το σκορ που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί είναι το 1-1.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
https://www.sportingbet.gr/offers/stoixima.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_49139b_18225c_26019d_

Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!

Y.Γ 4 H sportingbet έλυσε το πρόβλημα των καταθέσεων οριστικά.. Ρίξτε μια ματια ΕΔΩ



antibooker
Antibooker
27/07/2015 — 01:11 μ.μ.
Χάλμσταντ - Γκέφλε Χ3.5
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.5 87.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.