Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Λάθος απόδοση??

Τις καλημέρες μου. Αργεντινή ή Παραγουάη? Θα καταφέρει άραγε ο Μέσι να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει τελικά ακόμα μια κούπα?

Η Αλμπισελέστε ήταν καλύτερη κόντρα στη Κολομβία όμως και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε σημάδια κόπωσης. Σαφώς και είναι ανώτερη και έχει όλες τις πιθανότητες με το μέρος της απέναντι στη Παραγουάη όμως με συγχωρείτε αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω τα λεφτά μου στο 1.50.Το σύνολο του Ντίαζ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια και λίγο έλειψε στο μεταξύ τους ματς για τους ομίλους να κάνει το 2-0 ακόμα και 2-3! Βγάζει ποδοσφαρικό τσαμπουκά και σίγουρα δεν θα φοβηθεί τους αστέρες της Αργεντινής. Το 2.40 του γκολ - γκολ θεωρώ οτι είναι ψηλά και το περίμενα πιο κάτω να σας πω την αμαρτία μου. Θα το τιμήσω περιμένοντας τους Παραγουανούς να είναι ανταγωνιστικοί για ακόμα μια βραδιά.

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!!!

Ρίξτε μια ματιά και στην προσφορά της Playbet για τις κόκκινες κάρτες ΕΔΩ!!

Υ.Γ.1. Για τους φίλους του πόκερ και του anti-booker!!Η συνεργασία του anti-booker.com με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για ΠΟΚΕΡ παγκοσμίως είναι γεγονός.Κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ και κερδίστε ΑΜΕΣΑ ΔΩΡΟ 20 $ και 100% BONUS στην πρώτη κατάθεση με τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’!! Τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ τουρνουά ΠΟΚΕΡ σε όλο τον κόσμο παίζουν ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter! Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.
betfighter
Betfighter
30/06/2015 — 06:22 π.μ.
Αργεντινή - Παραγουάη Γκολ - Γκολ2.4
6-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.4 120
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 34 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.