Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ζορίζει η Παραγουάη

Καλημέρα. Δραματικές είναι οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο όσον αφορά το μέλλον της χώρας. Αυτό που θα συνιστούσα σε όλους είναι ψυχραιμία και σύνεση, καθώς τέτοιες δύσκολες ώρες ο πανικός και η αναταραχή είναι ότι χειρότερο.


Για να χαλαρώσουμε λίγο το κλίμα ας δούμε λίγο τα σημερινά ματς, μιας και το ποδόσφαιρο ήταν πάντα η καλύτερη συντροφιά για πολλούς τέτοιες δύσκολες ώρες.


Σήμερα διεξάγεται ο τελευταίος προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Βραζιλία και Παραγουάη. Η Βραζιλία χωρίς τον Νεϊμάρ είναι ένα σκαλί πιο κάτω, αφού δεν έχει στην ομάδα παίχτες με την κλάση και την ποιότητα του άσου της Μπαρτσελόνα και γενικά σε τίποτα δε θυμίζει τη σελεσάο των προηγούμενων ετών. Σκοράρει σχετικά δύσκολα αλλά και ανασταλτικά δεν είναι σταθερή. Η Παραγουάη είναι σκληρό καρύδι και εκτιμώ πως θα ζορίσει πάρα πολύ την ομάδα του Ντούνγκα. Η Βραζιλία θα σκοράρει αλλά το ίδιο θα κάνουν και οι Παραγουανοί. Το σημείο που κρατάμε λοιπόν είναι το γκολ-γκολ.


Κλείνουμε με το ντέρμπι του νορβηγικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Μόλντε. Η Ρόζενμποργκ είναι μια κλάση ανώτερη φέτος και σχεδόν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Μία νίκη σήμερα θα την κάνει βέβαιη πρωταθλήτρια στα μάτια μου, έστω και αν το πρωτάθλημα έχει κάμοσο δρόμο ακόμα μπροστά του. Η Μόλντε είναι στην 5η θέση και δείχνει φέτος ότι θα χάσει τα σκήπτρα του πρωταθλήματος αφού ξεκίνησε τη χρονιά με πολύ άσχημο τρόπο. Ο άσος πληρώνει ικανοποιητικά και θα τον τιμήσουμε.


Y.Γ 1 Για τα περαιτέρω μαζευόμαστε εδώ!


Y.Γ 2 TEΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της sportingbet ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! Σε ΚΑΤΑΘΕΣΗ μέχρι 50 ευρώ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΩΡΟ!!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΡΑ....και ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ!! Γραφτείτε τώρα!!!!!!!!!!!
https://www.sportingbet.gr/offers/stoixima.aspx?affiliate=ia_reg_gr&pname=a_49139b_18225c_26019d_

Υ.Γ 3 Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!
antibooker
Antibooker
27/06/2015 — 03:07 μ.μ.
Βραζιλία - Παραγουάη Γκολ-Γκολ2.15
1-1
Ρόζενμποργκ - Μόλντε 11.75
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.76 131.69
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.