Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κόπα Αμέρικα, Ιρλανδία και... πόκερ

Καλημέρα. Ροντέο έγινε το ματς μεταξύ Περού και Βενεζουέλας χτες και το Περού που τελικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο επιθετικά(ομολογώ δεν το περίμενα), πήρε μια άνετη πρόκριση για την τετράδα.


Σήμερα και αύριο έχουμε δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις που θα κλείσουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά. Η Αργεντινή του Μέσσι κοντράρεται με την Κολομβία του Φαλκάο και του Χάμες και όλοι ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ματς, αντάξιο των δύο ομάδων.


Το ματς είναι 50-50 ανάμεσα στον άσο και στην ισοπαλία, αφού σε καμία περίπτωση δεν βλέπω την Κολομβία που κάνει ένα πραγματικά μέτριο Κόπα Αμέρικα να κερδίζει στα ίσια τους Αργεντίνους. Χάμες, Κουαδράδο και Φαλκάο είναι σε μέτρια κατάσταση και μοιραία παρασύρουν όλη την ομάδα μιας και είναι παίχτες βαρόμετρο. Η επιλογή από αυτό το ματς θα είναι το Χ στο ημίχρονο. Η αναμέτρηση θα είναι κλειστή, με μπόλικο ξύλο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι ομάδες θα μπουν επιφυλακτικά στο γήπεδο και δύσκολα θα μπει νωρίς κάποιο τέρμα.


Εκτός από το Κόπα Αμέρικα, σήμερα έχουμε και πλήρη αγωνιστική δράση στην Ιρλανδία.


Εκεί η Ντροχέντα παίζει στην έδρα της Μποέμιαν και ο άσος δίνει 1.55. Παίζει δηλαδή ο 5ος με τον 8ο και ο άσος πληρώνει την τιμή που αναφέραμε παραπάνω. Μια ματιά στην αγωνιστική κατάσταση των ομάδων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την απόδοση αυτή και εμείς θα πάμε με την ισοπαλία.


Αν δεν κερδίσει και σήμερα εκτός έδρας η Σάμροκ δεν την ξανα ακουμπάμε μέχρι το τέλος της σαιζόν ούτε για αστείο. Η Γκάλγουεϊ έχει πολύ μέτρια έδρα και η Σάμροκ μπορεί να πάρει το τρίποντο και να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Μεγάλη συνεργασία της σελίδας μας για τους φίλους του ΠΟΚΕΡ. Η Pokerstars είναι η μεγαλύτερη εταιρία για πόκερ παγκοσμίως και μέσω του anti-booker.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή, να συμμετάσχετε στα μεγαλύτερα τουρνουά ανά την υφήλιο παίρνοντας παράλληλα μεγάλα μπόνους. Με την πρώτη εγγραφή αυτόματα 20 δολάρια καταχωρούνται στο λογαριασμό σας και ξεκινάει η απόλαυση του παιχνιδιού. Kάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο παιχνίδι!!

antibooker
Antibooker
26/06/2015 — 02:03 μ.μ.
Αργεντινή - Κολομβία Χ ημιχ.2.05
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.05 102.5
antibooker
Antibooker
26/06/2015 — 02:03 μ.μ.
Μποέμιαν - Ντροχέντα Χ3.8
0-1
Γκάλγουεϊ - Σάμροκ Ρόβερς 21.6
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 6.08 212.8
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 40 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 40 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.