Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Με MLS και χαλαρά!!

Τις καλημέρες μου. Χαλαρά θα κινηθούμε σήμερα με δυο επιλογές απο το MLS. Με Βραζιλία θα πρότεινα να μην ασχοληθούμε αυτή την αγωνιστική μιας και το πρόγραμμα είναι σκέτος γρίφος και όιπως είδαμε και το προηγούμενο Σ.Κ οι ομάδες ακόμα ψάχνονται και τα αποτελέσματα είναι περίεργα. Ας δείξουμε λίγο υπομονή με τη χώρα του καφέ.

Ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα είναι η Νέα Υόρκη Σίτι και η Νέα Υόρκη. Η ομάδα του Βίγια στην έδρα της και βρίσκει δίχτυα ενώ το ίδιο εύκολα παραβιάζεται η εστία της. Τις τελευταίας αγωνιστικές έχει κάνει κάποιες καλές νίκες και απέναντι στους ταύρους νομίζω το γκολ - γκολ είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Στο Πόρτλαντ - Σιάτλ οι γηπεδούχοι με μπροστάρη τον Άnti(όχι τον δικό μας τον Anti, άλλος είναι αυτός) πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και πραγματικά μπροστά πετάει φωτιές. Ισχυρή έδρα οργανωμένο σύνολο με δυνατή επιθετική γραμμή. Στον αντίποδα το Σιάτλ τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ντεφορμαρισμένο όμως θεωρώ δύσκολο να μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν. Το γκολ - γκολ και εδώ έχει καλές πιθανότητες.(1.70 Στοίχημαν).

Χαλαρά λοιπον σήμερα φίλες και φίλοι με μια δυάδα. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε!!Καλά ποντάρισματα και καλές βουτιές!

Για ειδικά στοιχήματα και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο Facebook.

betfighter
Betfighter
28/06/2015 — 08:12 π.μ.
Νέα Υόρκη Σίτι - Νέα Υόρκη Γκολ - Γκολ1.7
1-3
Πόρτλαντ - Σιατλ Γκολ - Γκολ1.7
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.89 115.6
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ