Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ποντάρισμα με βάση το κίνητρο.

Τις καλημέρες μου. Τελευταία αγωνιστική στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και οι κόποι μιας χρονιάς παίζονται σήμερα. Με βάση το κίνητρο θα ποντάρω και σε ομάδες που καίγονται για το αποτέλεσμα.

Δεν πιστεύω η Βαλένθια να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Με νίκη κόντρα στην ήδη πεσμένη Αλμερία καβατζώνει τη τέταρτη θέση και αδιαφορεί για το τι θα κάνει η Σεβίλλη. Το διπλό είναι στήριγμα. 1.75 στη Playbet. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπάρχουν σκέψεις για γκέλες. Οι νυχτερίδες έβγαλαν σοβαρότητα φέτος και ελπίζω να μην τα θαλασσώσουν το πιο κρίσιμο σημείο. Θα τις εμπιστευτώ.

Και στο Μπαρτσελόνα - Λα Κορούνια το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Οι Μπλαουγκράνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του τίτλου σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που καίγονται για βαθμούς μιας και βρίσκονται μια ανάσα απο τον υποβιβασμό. Θα κατέβουν με το μαχαίρι στα δόντια στο Κάμπ Νου και θα το παλέψουν. Θα τους χαριστούν οι πρωταθλητές? Νομίζω το γκολ - γκολ είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Το παιχνίδι θα κυλήσει ανάλογα με τις διαθέσεις της Μπαρτσελόνα. Πάντως ένα γκολ μπορεί να το βγάλει η Λα Κορούνια.

Μια δυαδούλα λοιπόν για σήμερα με βάση αποκλειστικά το κίνητρο στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα. Απο Βραζιλία δεν είδα κάτι που να με εξιτάρει απόψε.Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Τα λέμε αύριο πάλι!!

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter! Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

Για όσους φίλους ποντάρουν απόψε στη Eurovision ρίξτε μια ματιά στη προσφορά της My bet. 

Κάθε δωδεκάρι ισούται με 12ε. Περισσότερα στο παρακάτω link


Και για τους φίλους του τένις. Προσφορά απο τη Betshop.

Nαδάλ και δωρεάν freebet.









betfighter
Betfighter
23/05/2015 — 05:26 π.μ.
Αλμερία - Βαλένθια 21.75
2-3
Μπαρτσελόνα - Λα Κορούνια Γκολ - Γκολ1.6
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.8 280
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;