Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δυνατά ξεκινάνε οι μεγάλοι

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ξαναμπαίνουμε σε ρυθμούς Super League με τα play off να ξεκινάνε σήμερα και το ενδιαφέρον για την κατάταξη και τα ευρωπαικά εισιτήρια να είναι πολύ μεγάλο. Η απραξία πολλών ημερών θολώνει λίγο την κατάσταση αναφορικά με τον ρυθμό των ομάδων, όμως η συγκεκριμένη αγωνιστική αλλά και η εναρκτήρια βαθμολογία θεωρώ ότι δίνουν έναν καλό μπούσουλα για να πορευτούμε με ασφάλεια σήμερα. Αναλυτικά:

Παρόμοια τα παιχνίδια σήμερα, άρα και η λογική και οι επιλογές μου πίσω από αυτά. Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Αστέρας-ΠΑΟ λοιπόν και ,όπως είναι λογικό, κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει με ήττα και να βρεθεί πίσω. Τα ουσιαστικά ζευγάρια στα play off ειναι τα Ατρόμητος-Αστερας και τα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, το μεν για το σίγουρο ευρωπαικό εισιτήριο το δε για την πρωτιά και το Champions League. Μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις και διεκδίκηση κάτι καλύτερου από το πρώτο ζευγάρι και ειδικά τον Αστέρα, αλλά θεωρώ δύσκολο να σπάσει η δυάδα των μεγάλων.

Τι σημαίνει αυτό; Θα προσπαθήσουν να περάσουν αλώβητοι από τις συναντήσεις με τους υπόλοιπους και να κριθεί στα μεταξύ τους ματς ο τελικός στόχος. Από την άλλη και οι ''μικροί'' αν θέλουν το κάτι παραπάνω δεν πρέπει να χάσουν στην έδρα τους από κανέναν από τους δύο μεγάλους. Σκοπιμότητα στο φούλ και τα δύο ματς ξεκινάνε και τελειώνουν στο Χ για μένα που θα είναι η τολμηρή επιλογή. Θα ποντάρω και στις διπλές ευκαιρίες των μεγάλων όμως, καθώς αν ξεκινήσουν με ένα διπλό, βαθμολογικά και ψυχολογικά μπαίνουν πολύ δυνατά στο κόλπο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ. Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.1 Το καλοκαίρι προμηνύεται πολύ μακρύ για το ελληνικό ποδόσφαιρο..Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω.


Παίξε τις επιλογές μου αλλά και τις εμπνεύσεις σου στον stoiximan με 100% bonus πρώτης εγγραφής και ματς με 0% γκανιότα.Έξτρα bonus οι περισσότερες συμμετοχές στους μεγάλους διαγωνισμούς που έρχονται!!
fountaristos
Φουνταριστός
20/05/2015 — 11:03 π.μ.
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ Χ3.1
1-1
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναικός Χ3.2
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 9.92 99.2
fountaristos
Φουνταριστός
20/05/2015 — 11:03 π.μ.
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ Χ21.5
1-1
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναικός Χ21.4
0-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.1 126
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;