Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τα γκολ - γκολ και η Χιλή.

Τις καλημέρες μου. Τέσσερις επιλογές έχω κρατήσει για σήμερα και πάμε κατευθείαν στο ψητό κάνοντας αρχή με το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Η Φενέρ έστω και δύσκολα κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Μπουρσασπόρ πιάνοντας έτσι κορυφή. Η έξοδος της στην έδρα της Εσκισεχιρσπόρ κρύβει κινδύνους και νομίζω οτι δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ανώτεροι ασφαλώς οι πρωτοπόροι , θα σκοράρουν και εκείνοι. Προς το γκολ - γκολ καλύτερα αδιαφορώντας για το διπλό. 1.80 στη Playbet.

Στο Καμπιονάτο έχουμε μεγάλο ντέρμπι αυτή την αγωνιστική με την Ίντερ να υποδέχεται την Ρόμα. Οι Ρωμαίοι απο γκέλα σε γκέλα πάσχουν απο μεγάλη αναξιοπιστία φέτος. Με την λογική οτι αύριο η Λάτσιο θα κερδίσει, η ομάδα του Τότι θα κυνηγήσει το τρίποντο για τη δεύτερη θέση και ένα γκολ μπορεί να το βγάλει. Οι νερατζούρι απο την άλλη μπροστά μπορεί να είναι αρκετά δυνατοί, όμως πίσω δεν έμπνεουν σε καμιά εμπιστοσύνη. Χλωμό το βρίσκω να μένουν στο μηδεν για δεύτερη σερί αγωνιστική. Προς το γκολ - γκολ και εδώ.Για το τέλος κράτησα την αγαπημένη μας Χιλή. 

Ρίξτε μια ματιά στα πολλά τέρματα στις αναμετρήσεις Κομπρελόα - Κόλο Κόλο και Oυατσιπάτο - Αρίκα.

Τα ξαναλέμε αύριο πάλι. Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Y.Γ.1 FREEBET για όλα τα νέα μέλη και μπόνους εγγραφής 100%..Ανάληψη χρημάτων εντως τεσσάρων ημερών και πολλές αλλες προσφορές..

http://client.betshop.com/main.asp?id=antibooker

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter! Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.
betfighter
Betfighter
25/04/2015 — 09:02 π.μ.
Εσκισεχιρσπορ - Φενερ Γκολ - Γκολ1.8
1-1
Ίντερ - Ρόμα Γκολ - Γκολ1.8
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.24 113.4
betfighter
Betfighter
25/04/2015 — 09:02 π.μ.
Κομπρελόα - Κόλο Κόλο Όβερ 2.50 Γκολ1.75
0-4
Ουατσιπάτο - Αρίκα Όβερ 2.50 Γκολ1.7
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 2.98 104.13
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ