Seven!

Ποιος είπε ότι τα ποδοσφαιρικά θρίλερ δεν έχουν… σίκουελ; Με το ίδιο σενάριο του θριάμβου της Γερμανίας επί της Βραζιλίας, η Μπάγερν έσπειρε τον τρόμο στο Champions League διαλύοντας 7-1 τη Ρόμα.

Αυτοί δεν ήταν Βαυαροί, ήταν… βάρβαροι!

Με την ίδια απουσία οίκτου που είχε αντιμετωπίσει η Γερμανία τη Βραζιλία στο Μουντιάλ, η Μπάγερν υποχρέωσε σε ανάλογο εφιάλτη τη Ρόμα (7-1)!

Πριν καταλάβουν τι τους βρήκε, οι «τζιαλορόσι» των Μανωλά και Τοροσίδη, είχαν υποστεί ανεπανάληπτο διασυρμό και κανείς δεν ξέρει πόσα θα ‘γραφε το κοντέρ, αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν τραβούσε χειρόφρενο και δεν επανερχόταν για… λίγο στο τέλος.

Διότι το φοβερό της υπόθεσης (και ενδεικτικό της σαρωτικής εμφάνισης των Γερμανών) ήταν πως δε χρειάστηκαν ούτε ένα ημίχρονο για να εξευτελίσουν τους αντιπάλους τους. Για την ακρίβεια, 36 λεπτά ήταν αρκετά. Για να κάνει πάρτι ο Ρόμπεν (με δυο γκολ). Για να κρύψουν την μπάλα οι Γκέτσε και Μίλερ κι ο πρώτος να την εμφανίσει στα δίχτυα. Για να σκοράρει κι ο ίδιος ο Γερμανός απ’ τη βούλα (με πέναλτι που έκανε ο Μανωλάς). Και για να προσθέσει φυσικά το… κατιτίς του κι ο Λεβαντόφσκι.

Είπαμε όμως. Το σενάριο έπρεπε να είναι ίδιο με του βραζιλιάνικου καλοκαιρινού εφιάλτη. Γι’ αυτό ο Νόιερ εξακολουθούσε ν’ αρνείται… εκνευριστικά το γκολ της τιμής. Γι’ αυτό εκνευρίστηκε ο ίδιος όταν τελικά το δέχθηκε (από τον Ζερβίνιο). Και γι’ αυτό οι Γερμανοί έπρεπε να πουν ξανά την τελευταία λέξη. Με τους Ριμπερί και Σακίρι να βάζουν και τις δικές τους υπογραφές στο θρίαμβο που στέλνει από τώρα σχεδόν την Μπάγερν στην επόμενη φάση και μήνυμα στους αντιπάλους της ότι φέτος δεν αστειεύεται…


Τα αποτελέσματα του 5ου ομίλου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Σίτι2-2
(64’ Ντουμπιά, 86’ πεν. Νάτχο - 29’ Αγουέρο, 37’ Μίλνερ)

Ρόμα-Μπάγερν1-7
(66’ Ζερβίνιο - 9’, 30’ Ρόμπεν, 23’ Γκέτσε, 25’ Λεβαντόφσκι, 36’ πεν. Μίλερ, 78’ Ριμπερί, 80’ Σακίρι)

Η βαθμολογία

Μπάγερν 9 (9-1)
Ρόμα 4 (7-9)
Μάντσεστερ Σίτι 2 (3-4)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (3-8)

Η επόμενη αγωνιστική (05/11)

Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)
Μπάγερν-Ρόμα (21:45)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;