Κάρφωσε Μόγιες ο Σερ Αλεξ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προχώρησε στην συμπλήρωση της αυτοβιογραφίας του και στα κομμάτια που πρόσθεσε επισημαίνει πως η πτώση της Γιουνάιτεντ τις τελευταίες δύο σεζόν δεν είναι σε καμία περίπτωση δικό του λάθος, ενώ ευθύνη γι' αυτό φέρει ο Ντέιβιντ Μόγιες και ο αργός τρόπος παιχνιδιού που αποφάσισε να υιοθετήσει στην ομάδα.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, πιστεύει πως ο Μόγιες στην ουσία δεν κατάλαβε ποτέ ποιο σύλλογο ανέλαβε κάνοντας το άλμα από την Έβερτον.

Απέρριψε επίσης τον χαρακτηρισμό της "ηλικιωμένης ομάδας" που δόθηκε από τα ΜΜΕ, όπως και το ότι η ομάδα που άφησε το 2013, "η οποία ήταν ήδη σε πτώση":

"Αυτό δεν είναι η Γιουνάιτεντ. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα στην επίθεση ήταν πάντα αυτό που ξεχώριζε την ομάδα. Ο λόγος που η Μάντσεστερ πάντα έπαιζε με ταχύτητα ήταν γιατί πολύ απλά έτσι είχε μάθει να αγωνίζεται. Αν έριχναν τον ρυθμό όσο ήμουν εγώ κόουτς, τους τα έψελνα στα αποδυτήρια".

Ο Φέργκιουσον, ο οποίος το Μάιο του 2013 αποφάσισε να αφήσει τον πάγκο της ομάδας, υποστήριξε πως δεν φέρει ευθύνη για την ανάληψη της ηγεσίας από τον Ντέιβιντ Μόγιες: "Ήταν μια δημοκρατική επιλογή. Μελετήσαμε όλες τις πιθανές επιλογές και καταλήξαμε".

Όσον αφορά μάλιστα την φετινή πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ της χαρακτήρισε "τρομερή", ενώ ο ίδιος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την επιλογή του Ολλανδού.

Πηγή. filathlos.gr
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.