ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τον Βαγγέλη Μαρινάκη πήγαν να κτυπήσουν τρομοκράτες

O Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στόχος των τρομοκρατών, όπως ακόμα η Siemens, ο Θ. Βενιάμης, ο Θ. Φλέσσας, τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η infoquest και η Capital


Και όλα αυτά αφού μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στον Βύρωνα σε κλειστό γκαράζ διώροφου κτιρίου βρέθηκαν ολοκληρωμένα σχέδια για επίθεση στις εγκαταστάσεις μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας και ημιτελές σχέδιο με διαδρομές που ακολουθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 30χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να συνδέεται με το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη και τον Επαναστατικό Αγώνα και μέχρι τώρα δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές

Εν τω μεταξύ, έξι άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ανεύρεση όπλων.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες (τέσσερις άνδρες, οι δύο ηλικίας 26 ετών και οι υπόλοιποι 23 και 30 ετών, καθώς και μία γυναίκα 25 ετών) και έναν Αλβανό ηλικίας 30 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, της νομοθεσίας περί όπλων, της πλαστογραφίας και των ναρκωτικών.

Οι δύο από τους συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπου βρέθηκε οπλισμός και το οποίο είχε ενοικιαστεί με πλαστή ταυτότητα. Η συγκεκριμένη ταυτότητα βρέθηκε στο διαμέρισμα γυναίκας στον Βύρωνα, η οποία φιλοξενούσε τον δεύτερο συλληφθέντα από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν έχει διαπιστωθεί αν οι κατηγορούμενοι έχουν σχέση με τρομοκρατική δράση ή αν ετοίμαζαν κάποιο χτύπημα.


Πηγή. filathlos.gr

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ