Μόνο όποιος αντέξει την πράσινη φανέλα…

Το μεσημέρι του Σαββάτου –μαζί με την αποστολή της Ρόμα για το ματς με την ΑΕΚ- θα έλθει στην Ελλάδα ο Μπερίσα, με τους «πράσινους» να «χτενίζουν» την αγορά μόνο για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Μόνο στην περίπτωση που βρεθεί παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα είναι σε θέση να αντέξει το βάρος της φανέλας, θα κινηθεί για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Κορωπί και στην οποία έλαβαν μέρος οι Φύσσας, Νταμπίζας, Σαραβάκος, Αναστασίου –παρουσία φυσικά του Γιάννη Αλαφούζου- ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επανέλαβε την ικανοποίησή του για το ρόστερ των «πρασίνων», με το οποίο άλλωστε έχει καταφέρει να πετύχει πάρα πολλά. Κατά συνέπεια, είναι φυσιολογικό για τον Έλληνα προπονητή να σέβεται και να εκτιμά τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών στους οποίους στηρίχθηκε.

Βέβαια η διαφαινόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League μετά το 4-1 απέναντι στη Μίντιλαντ, εκτός από πόντους στο πρεστίζ της ομάδας, πρόσθεσε και μερικά εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του συλλόγου. Έχοντας μάθει να λειτουργούν με σύνεση και αποφασισμένοι να διατηρήσουν το περσινό επιτυχημένο μοντέλο μεταγραφών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένοι να «πετάξουν» λεφτά, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν… μίντια και οπαδικά πάθη. Γι’ αυτό δεδομένη είναι η θέση πως ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί αλλά μόνο αν είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Ένας τέτοιος, που κατέθεσε πέρυσι τα διαπιστευτήριά του, είναι ο Αμπέντ που δεν χρειάζεται περεταίρω συστάσεις. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στη Νιούκαστλ και περιμένουν την απάντησή της, όμως είναι αλήθεια πως κρίνοντας από τη στάση της αγγλικής ομάδας το προηγούμενο διάστημα, αναγκαστικά κρατούν μικρό «καλάθι». Αν τελικά η υπόθεση δεν προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο… παζάρι μέχρι τέλους, δίχως να κλείνουν την πόρτα σε ακόμη μία κίνηση που θα κάνει τη διάφορα… Δηλαδή κάτι σαν τον Αλφάρο, με την ελπίδα να μην προκύψει θέμα υγείας του ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη με τον Ισπανό, με τον οποίο οι «πράσινοι» τα είχαν βρει σε όλα.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ