1820€ σε 3 μήνες η Live πλατφόρμα του Antibooker. Γίνε μέλος δωρεάν.

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μία παρουσίαση (ανασκόπηση για τους παλαιότερους) της Live πλατφόρμας του site, για στοιχηματικές προτάσεις κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

Η Live πλατφόρμα έκανε πρεμιέρα στο site το μακρινό πλέον 2014, μαζί με την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον αγώνα της Βραζιλίας εναντίον της Κροατίας (3-1). Το site του www.anti-booker.com πάντα προσπαθεί να πρωτοπορεί και τότε ήταν η πρώτη πλατφόρμα για ζωντανό στοιχηματισμό. Και ενώ ξεκίνησε με το δεξί, και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, κάποια χρόνια αργότερα οι ρυθμοί μειώθηκαν και στην ουσία έμεινε ανενεργή για αρκετό καιρό.

Νέα εκκίνηση με τέρμα τα γκάζια

Η χειμερία νάρκη έλαβε τέλος τον περασμένο Μάιο, όταν πήραμε την απόφαση για νέα εκκίνηση της πλατφόρμας. Και τι εκκίνηση ήταν αυτή; Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα (μιας και το πρώτο κουπόνι δόθηκε στις 10 Μαΐου) δόθηκαν 121 προτάσεις για live betting, από τις οποίες πάνω από τις μισές ήταν επιτυχείς. Το συνολικό κέρδος σε αυτές τις 21 ημέρες ήταν 911€, κέρδη ρεκόρ για τη σελίδα από μία στήλη.

Anti-Live: 1 Μαΐου 2022 - 31 Μαΐου 2022
+911€
Συνολικά κέρδη
2.57
Μέση απόδοση
+135€
Μεγαλύτερη μπάζα
Κουπόνια
(121)
55%
Σημεία
(121)
55%

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις μηνιαίες μπάνκες που παρατίθενται (ή που μπορείτε να δείτε στο ιστορικό της στήλης εδώ), ο Ιούνιος έκλεισε με ίσα βάρκα ίσα νερά, για να έρθει μετά ο Ιούλιος με εξίσου υψηλά κέρδη της τάξης των 674€. Ο Αύγουστος έως τώρα κυλάει με τα πάνω και τα κάτω του, αλλά με κάποια τρομερά διαβάσματα (ανατροπές, ακριβείς σκορ) ειναι στο συν, με 295€ κέρδος έως την ώρα συγγραφής αυτού του άρθρου.

Anti-Live: 1 Ιουλίου 2022 - 31 Ιουλίου 2022
+674€
Συνολικά κέρδη
2.14
Μέση απόδοση
+90€
Μεγαλύτερη μπάζα
Κουπόνια
(77)
60%
Σημεία
(77)
60%

Με λίγα λόγια από τις 10 Μαΐου έως σήμερα η Live πλατφόρμα του www.anti-booker.com έχει δώσει 1820€ κέρδη σε όποιον ακόλουθησε πιστά.

Η συνταγή της επιτυχίας

Η καλή πορεία της στήλης δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια τέτοια στήλη απαιτεί αρκετή ενασχόληση, και αυτός ήταν ένας λόγος που είχε μείνει παραμελλημένη τόσο καιρό. Για αυτό έγιναν νέες στοχευμένες προσθήκες στην ομάδα, για να επανδρωθεί η νέα στήλη και τα αποτελέσματα είναι εξ’ αρχής εμφανή.

Παράλληλα το site ξεκίνησε τον δικό του Discord Server έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα ειδοποιήσεις για όταν ανεβαίνουν νέες προτάσεις, μιας και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει (όσοι ακολουθούν τους τελευταίους μήνες, έχουν δει το γκολ να μπαίνει δευτερόλεπτα μετά το ανέβασμα της πρότασης). Πέρα από τις ειδοποιήσεις, στο discord έχουμε στήσει ένα ωραίο παρεάκι, που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, και πανηγυρίζουμε τα ταμεία όλοι μαζί. Με ένα απλό κλικ εδώ, μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος εντελώς δωρεάν.

Τι επιφυλάσει το μέλλον

Το Live betting είναι ένα απαιτητικό άθλημα, και για εμάς που δίνουμε τις προτάσεις, και για εσάς που ακολουθείτε. Αναζητάμε συνεχώς τρόπους να κάνουμε την εμπειρία καλύτερη και ευκολότερη, με απώτερο σκοπό τα μεγαλύτερα κέρδη από όλους. Στους επόμενους μήνες θα γίνουν διάφορες βελτιώσεις στην πλατφόρμα και στο Discord ώστε να είναι πιο προσβάσιμο το live betting σε όλους.

Εδώ φυσικά θέλουμε τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας για να γίνουμε όλου μαζί καλύτεροι. Περιμένουμε την άποψη σας στα σχόλια από κάτω ή στο παρεάκι μας στο discord.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 51 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 54 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 54 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 54 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 55 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.