Σύνδεση | Εγγραφή
«Τοσο θα κοστιζουν τα εισιτηρια του Final Four»

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ αναμένεται να τεθούν από αύριο Τετάρτη (17/4) τα εισιτήρια για το Final Four του Basketball Champions League, που θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 4-6 Μαΐου.


Όπως μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM, μετά από προσπάθειες του Μάκη Αγγελόπουλου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 50 ευρώ, τιμή με την οποία οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα ματς του τριημέρου (τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τον μικρό και μεγάλο τελικό). Παράλληλα θα υπάρχουν και πακέτα ημέρας που θα αφορούν μόνο τα δύο παιχνίδια είτε της Παρασκευής είτε της Κυριακής και θα κοστίζουν 30 ευρώ.


Επιπλέον όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της, στις δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίας προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας ως ανταμοιβή για την στήριξή τους στο σύλλογο τη φετινή σεζόν.


«Οι Έλληνες οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Final 4 από το επίσημο site της ΑΕΚ ή εδώ. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι ημέρες διαθέσιμες για τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους συλλόγους τους. Οι φίλοι που προέρχονται από άλλες χώρες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την ΑΕΚ (tickets@aekbc.gr)» αναφέρει η ανακοίνωση.


Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ που θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο αλλά και τα σημεία που θα διατεθούν τα «μαγικά χαρτάκια», με το ενδιαφέρον ως τώρα στις τάξεις των φιλάθλων να είναι τεράστιο.

Δευτέρα 16.04.2018 06:30 μ.μ.