«Σκέφτεται Λάντεσμπεργκ ο Σφαιρόπουλος-Για αυτό κόπηκε ο Λάνγκφορντ»!

«Καυτές» εξελίξεις ενόψει στον Ολυμπιακό -πιθανότατα, όμως, από την Παρασκευή (23/2) και μετά, να έχει περάσει η αναμέτρηση με τη Βαλένθια…

Όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να… ξεψαχνίζουν την αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ τους, τους έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες, αλλά είναι πολύ προσεκτικοί στην τελική επιλογή τους, καθώς, όποιος και να έρθει, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί… χθες!

Μία τέτοια περίπτωση, τόνισε, ΔΕΝ ήταν εκείνη του Κιθ Λάνγκφορντ!

Ο 34χρονος αυτοπροτάθηκε, ουσιαστικά, στους Πειραιώτες, αλλά οι συστάσεις που πήραν για την κατάσταση της υγείας του ήταν αποθαρρυντικές. Για αυτό, άλλωστε και «κόπηκε» (και) από τους Κινέζους, που διαπίστωσαν σοβαρό πρόβλημα στα γόνατά του. Οπότε, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού στους 94,6, «δεν μπορεί να ρισκάρει η ομάδα. Θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν προχωρήσει, τελικά, του Λάνγκφορντ».

Από εκεί και πέρα, αποκάλυψε ότι στο μυαλό του Γιάννη Σφαιρόπουλου υπάρχουν δύο πόλοι: Ένας, φυσικά, προς την απόκτηση παίκτη στο «2-1» και ένας για «δυαροτριάρι» -με δεδομένο ότι ο Τόμπσον δεν υπολογίζεται!

Σημείωσε, λοιπόν, ότι, αν αποφασίσει, τελικά, να κινηθεί προς τον δεύτερο πόλο, ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ της Εστουδιάντες -που είχε «σκοτώσει» την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League της FIBA! Ο 27χρονος Αμερικανός, που απασχόλησε και το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Έχει ύψος 1,98μ. και αποκτήθηκε μόλις πέρυσι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αν υπερισχύσει, ωστόσο, ο πρώτος πόλος, υπάρχουν δύο περιπτώσεις, που κερδίζουν έδαφος, σε σχέση με τις -δεκάδες- άλλες: Εκείνη του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, του 24χρονου… ήρωα της Παρτιζάν, καθώς την οδήγησε στην κατάκτηση του σερβικού Κυπέλλου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα πριν λίγες μέρες και του Ντιάντε Γκάρετ της Τορίνο.

Τέλος, είπε πως η επιστροφή του Κιμ Τιλί είναι κοντά, αφού ο Γάλλος θα βρίσκεται, πιθανότατα, στη 12άδα της αυριανής (22/2) αναμέτρησης! 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;