Ο... ερυθρόλευκος Ραμπιό, το δείπνο Μελισσανίδη-Πανόπουλου και η επένδυση Σαββίδη

Πώς και πότε πήγε να έρθει ο Ραμπιό της Παρί στον Ολυμπιακό, πού συναντήθηκαν οι Μελισσανίδης και Πανόπουλος πριν το ΑΕΚ-Ξάνθη, τι επένδυση ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ και πώς τη γλίτωσαν στο 90' οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Τα πιο λαχταριστά αθλητικά παρασκήνια του Τύπου σε ένα κείμενο.

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ

Σύμφωνα με τη στήλη "Ψίθυροι" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" οι παίκτες του Παναθηναϊκού τη γλίτωσαν στο... 90' και τελικά δεν θα μεταβούν αυθημερόν στην Λάρισα την Καθαρά Δευτέρα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Πρυτάνευσε η λογική και δεν προχώρησε η αρχική ιδέα να πάει και έρθει η αποστολή την ίδια μέρα. Κλείστηκε ξενοδοχείο στην πόλη όπου θα μείνει η ομάδα την προηγούμενη (Κυριακή) και θα επιστρέψει τη Δευτέρα. Πάντως η Κ20 δεν θα γλιτώσει την ταλαιπωρία και θα μεταβεί αυθημερόν το Σάββατο.

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΡΑΜΠΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Λίγο έλειψε ο σκόρερ της Παρί στο "Μπερναμπέου" κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμπιό, να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού όπως διαβάζουμε στη στήλη του "Ευαγγελιστή" στη "ΓΑΤΑ".

Την μεταγραφή πήγε να κλείσει ο Κριστιάν Καρεμπέ τη σεζόν 2012-13 και για την ακρίβεια είχε κανονίσει να έρθει ο Γάλλος δανεικός για μισή σεζόν. Τελικά τότε κρίθηκε σκόπιμο να πάει δανεικός στη Τουλούζ και όχι στον Ολυμπιακό, κάτι που βγήκε σε... καλό στην Παρί, αλλά και στον ίδιο.

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ίδια στήλη, διαβάζουμε και για το γεύμα των ισχυρών ανδρών της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίκη και της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστου Πανόπουλου. Οι δυο τους, λίγες ημέρες πριν από το ματς των ομάδων τους για το πρωτάθλημα, έφαγαν μαζί στο εστιατόριο "Tartare" της Γλυφάδας και η παρέα τους ήταν μεγάλη, καθώς αποτελούνταν από οκτώ άτομα.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν στη συζήτηση που είχαν έπεσε και το όνομα του νεαρού ταλαντούχου μεσοαμυντικού, Μελιόπουλου, τον οποίο γλυκοκοιτάζει η ΑΕΚ, μαζί με άλλες ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι οι δύο άνδρες (Μελισσανίδης-Πανόπουλος) γνωρίζονται κοντά στα 30 χρόνια και έχουν καλή σχέση, αλλά και καλή... συνεργασία σε μεταγραφές, όπως για παράδειγμα αυτή του Μάνταλου στην ΑΕΚ.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 3.000.000 Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Στην στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport" διαβάζουμε για την μεγάλη επένδυση που ετοιμάζει το αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στην Ακαδημία του συλλόγου. Σκοπεύει, λοιπόν, να δαπανήσει γύρω στα 3.000.000 ευρώ το χρόνο, να διπλασιάσει δηλαδή το μπάτζετ που φέτος έφτασε το 1.600.000 ευρώ. Από ότι φαίνεται ο Σαββίδης θέλει να στηρίξει το έργο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας, Αλσίνα, και στοχεύει στην παραγωγή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

ΑΥΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

Ματιές στην εγχώρια αγορά ρίχνει ο Ολυμπιακός και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιο παίκτες στο "ερυθρόλευκο" ραντάρ όπως διαβάζουμε στην στήλη "Red Files" του "Γαύρου". Από πιτσιρικάδες οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στο μπλοκάκι τους ενόψει του καλοκαιριού τον αμυντικό Μελιόπουλο (Ξάνθη), επιθετικό Δουβίκα (Αστέρα Τρίπολης), τον στόπερ Μιχάι (Παναιτωλικού), τον εξτρέμ Μασούρα (ΑΕΛ), αλλά και πιο έμπειρους όπως τον Βασιλακάκη, μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου, και τον εξτρέμ Μπρίτο της Ξάνθης.

Αναφέρονται, επίσης, ως λύσεις οι Φατιόν της ΑΕΛ, Κότνικ του Πανιωνίου, Επασί του Λεβαδειακού και οι Γκιοατά και Μπανανά του Πανιωνίου. Τέλος, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, "σημειωμένοι" είναι και οι Μασούρας (Πανιώνιος), Αλμπάνης (Απόλλωνα Σμύρνης), καθώς και οι Ρόσα (Παναιτωλικού), αλλά και Μάνσον (Ατρόμητου).

ΚΑΙ Η ΛΙΒΟΡΝΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Είχε και ιταλική... στήριξη στο ματς με τη Ντιναμό η ΑΕΚ. Είναι γνωστές οι "αδελφικές" σχέσεις μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης με αυτούς της Λιβόρνο κι έτσι κάποιοι από τους δεύτερους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και στήριξαν τους "κιτρινόμαυρους" στο ματς για το Europa League.

Στις κερκίδες μάλιστα υψώθηκε πανό συμπαράστασης της Λιβόρνο, όπως διαβάζουμε στην "Ώρα των Σπορ".

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ