Cosco και Cosmote θέλουν να διαφημιστούν στη μετόπη του ΣΕΦ

Προγραμματισμένος για την 1η Μαρτίου είναι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της εταιρίας που θα εξασφαλίσει τη διαφήμιση της στη μετόπη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», τόσο η Cosco όσο και η Cosmote έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διαφημιστούν στο εξωτερικό της έδρας του μπασκετικού Ολυμπιακού και αναμένεται να «χτυπήσουν» τον διαγωνισμό.

Οι δύο εταιρίες, έχουν άμεση σχέση με τον Πειραιά, αφού η Cosco συνδέεται με το λιμάνι, ενώ η συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote έχει τα δικαιώματα των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα και σίγουρα θέλουν να προβάλουν το brand name τους σε ένα χώρο που βλέπει όλη η πόλη.

Η τιμή εκκίνησης είναι στα 85.000 ευρώ το μήνα, αλλά σίγουρα η μετόπη του σταδίου μπορεί να αποφέρει πολύ περισσότερα έσοδα αφού είναι αυτό που λέμε «φιλέτο» για να διαφημιστεί κάποιος.

Από εκεί και πέρα, τα χρήματα που θα κερδιθούν από τη συγκεκριμένη διαφήμιση αναμένεται να αποτελέσουν βραχίονα στήριξης στην αναμόρφωση που δρομολογείται στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;