«Παράθυρο» για τουλάχιστον δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Είναι λογικό η κούρσα του πρωταθλήματος, που βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, αλλά και ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ να βρίσκονται στο επίκεντρο στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν. Ο Όσκαρ Γκαρθία αξιολογεί καθημερινά το υπάρχον ρόστερ και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τουλάχιστον δύο ακόμη προσθήκες. Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μη γίνει τελικά και… καμία.


«Φαβορί» για ενίσχυση μοιάζουν να είναι η άμυνα και η επίθεση. Με την επικείμενη αποχώρηση του Βούκοβιτς, ο Ολυμπιακός κοιτάζει δεδομένα στην αγορά για στόπερ και εφόσον φύγει και ο Μποτία, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει ενίσχυση. Ο Καταλανός προπονητής θα ήθελε έναν έμπειρο αμυντικό, δίπλα στους νεαρούς Σισέ, Ένγκελς και Νικολάου. Πάντως στη Γαλλία γράφουν για τον 23χρονο Βραζιλιάνο Ματέους Ντόρια, που ανήκει στη Μαρσέιγ αλλά φέτος μετρά μόλις πέντε συμμετοχές.



Όσον αφορά στην επίθεση, ο Τζόναθαν Μπάμπα φαίνεται πως είναι υπό παραχώρηση από τη Σεντ Ετιέν, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Και για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας το πράγμα δείχνει να «χλομιάζει», καθώς ο ίδιος δήλωσε πως η μεταγραφή του πάει για καλοκαίρι.


Στον Ολυμπιακό πάντα παρακολουθούν κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση από την Ελλάδα. Μια τέτοια είναι και ο Δημήτρης Μελιόπουλος, ο 17χρονος που παίζει ως στόπερ και αμυντικός μέσος στην Ξάνθη. Ο νεαρός μπορεί να έκανε κάποια λάθη απειρίας απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά έχει εξαιρετικά στοιχεία και άρεσε στους «ερυθρόλευκους», με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για το μέλλον.


Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Ντιόγκο Φιγκέιρας, στην Πορτογαλία λένε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ Μπράγκα και Ολυμπιακού, που ίσως επισημοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αξιοποιήσουν τον παίκτη στο ματς με την ΑΕΚ και μέχρι να επιστρέψει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα χαλάσει η μετακίνησή του στην πατρίδα του.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;