Παίκτης του ΠΑΟΚ στο ραντάρ της ΑΕΚ!

Την περίπτωση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Ποιες οι βασικοί παράμετροι για να τον κάνει δικό της μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 και γιατί το "μία κρύο, μία ζέστη" των Θεσσαλονικέων επηρεάζει την υπόθεση.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ συνεχίζεται και θα κορυφωθεί μετά τον "τελικό" με την Ριέκα την Πέμπτη (23/11) στο ΟΑΚΑ.


Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τις θέσεις στις οποίες ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα κυνηγήσει να καλύψει τα κενά που του έχει παρουσιάσει ο Μανόλο Χιμένεθ: Αριστερό μπακ, ένα εξτρέμ. Λύσεις, επίσης, αναζητούνται και στα ξαφνικά προβλήματα που προέκυψαν με τους τραυματισμούς των Μάνταλου, Γιόχανσον και χρήζουν αντιμετώπισης.


Υπάρχει, όμως, μία ακόμη θέση, κομβικής σημασίας την οποία οι άνθρωποι της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr θέλουν να έχουν έτοιμη προς κάλυψη για παν ενδεχόμενο και η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει...

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι στην Ένωση κάνουν... κάστινγκ για τη θέση του τερματοφύλακα, ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιάννη Ανέστη.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ της Ένωσης δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ παράλληλα πολλά ακούγονται για τη διάθεσή του να δοκιμαστεί σε κλαμπ του εξωτερικού.

Μάλιστα, δημοσιεύματα προ μερικών εβδομάδων ήθελαν αγγλικούς συλλόγους να ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή πορτιέρε.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, φέρεται πριν... πεινάσει να μαγειρεύει και όπως πληροφορηθήκαμε οι αρμόδιοι επί των μεταγραφών κρατούν στα χέρια τους το βιογραφικό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη! Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, όπως και ο Γιάννης Ανέστης, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και περιμένει να δει μαζί με τους εκπροσώπους του τι μέλλει γενέσθαι.

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Κουβέντα από πλευράς Πασχαλάκη έχει γίνει και με ΠΑΟΚ και διερευνητικά με την ΑΕΚ. Όπως αρμόζει σ' έναν επαγγελματία θα περιμένει πρώτα να κληθεί από την ομάδα που τον πληρώνει για να του εκφράσουν την επιθυμία τους για ανανέωση ή όχι.

Μία πρώτη κουβέντα που είχε γίνει με τους Κυπελλούχους έτεινε προς θετική εξέλιξη, ωστόσο όμως ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν θέλει μόνο ένα συμβόλαιο για να "κάτσει", αλλά "ψάχνει" και χρόνο συμμετοχής.

Στην ΑΕΚ, από την άλλη, λέγεται πως του έχουν μεταφέρει ότι υπάρχει θετική άποψη για εκείνον, ωστόσο πληροφορούμαστε ότι κρατάνε την υπόθεση στο ράφι (και ψηλά μάλιστα) μέχρι να ξεκαθαριστεί τι πρόκειται να συμβεί στα "μέτωπα" Ανέστη και ΠΑΟΚ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
Επισημαίνουμε ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλακής ένα επίσημο ματς έχει παίξει φέτος. Πρόκειται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο 28χρονος ήταν ο MVP, σημειώνοντας εξαιρετικές επεμβάσεις που γλίτωσαν τον ΠΑΟΚ από... κάζο. Το παιχνίδι αυτό, άλλωστε, αποτέλεσε το εφαλτήριο για τον Μίχελ να "θυμηθεί" ότι υπάρχει ένας πολύ καλός γκολκίπερ στο ρόστερ της ομάδας και να γίνει μια -πρώτη- κουβέντα για πιθανή ανανέωση...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;