Επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια το All Star Game!

Την απόφαση του να διεξάγει ξανά All Star Game μετά από τέσσερα ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Αυτό θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας, «Δημήτρης Τόφαλος»

Έχουμε και πάλι All Star Game!


Η γιορτή του μπάσκετ επιστρέφει ξανά στη ζωή μας μετά από τέσσερα χρόνια καθώς ο ΕΣΑΚΕ όρισε τη διεξαγωγή του το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου του 2018.


Το γήπεδο που θα το φιλοξενήσει θα είναι το κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας και έδρα του Προμηθέα, «Δημήτρης Τόφαλος».


Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του σημερινού ΔΣ του ΕΣΑΚΕ γνωστοποιήθηκε η απόφαση των 14 ΚΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος στο να υπάρξει βοήθεια στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (21/11) συνεδρίαση του αποφάσισε:


* Την διεξαγωγή μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής της «γιορτής του ελληνικού μπάσκετ», που έχει αγαπηθεί από τους μεγάλους και μικρούς φίλους του αθλήματος, του All Star Game, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στην Πάτρα και στο κλειστό γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος».


* Την προσφορά βοήθειας από τον ΕΣΑΚΕ και τις 14 ΚΑΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, της STOIXIMAN.GR στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.


* Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ και της υλοποίησης του σχεδίου «Για τον ΕΣΑΚΕ του 2021», που έχει ως απώτερους στόχους την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραχαλιό ως Υπευθύνου Εμπορικής Διεύθυνσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Καραχάλιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας πολυεθνικών και τεχνολογίας εταιρειών.

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ