«Τρίζει» η θέση του Ζιντάν! Με αυτόν τον προπονητή μιλά η διοίκηση της Ρεάλ!

Καθώς φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει το φετινό πρωτάθλημα, η διοίκηση του συλλόγου αναζητά τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Αυτό ισχύει, τουλάχιστον, σύμφωνα με κάποια ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα αναφέρουν και το όνομα του προπονητή, τον οποίο θέλει να πάρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος λογικά θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, δεν υπάρχει σκέψη για άμεση αντικατάσταση του Ζιντάν, ωστόσο αν αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν, τότε διακαής πόθος της διοίκησης των Μαδριλένων είναι ο 57χρονος Γερμανός τεχνικός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Λεβ «παίζει» για τον πάγκο της «βασίλισσας», καθώς είχε ακουστεί και μετά την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι, αλλά και για την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ, όταν τελικά κρίθηκε καλύτερο τα πάρει τα ηνία της ομάδας ο «Ζιζού».

Από την άλλη, ο προπονητής της «νάσιοναλμανσαφτ» έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την επιθυμία του να συνεχίσει, αργά ή γρήγορα, την καριέρα του σε κάποιον σύλλογο.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;