Για τρίτη σερί χρονιά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός «απολύει» προπονητή!

Συνέβη πριν δύο χρόνια, έγινε και πέρυσι και το... κακό τρίτωσε. Την 7η, την 6η και την 5η αγωνιστική αντίστοιχα. Οι αγώνες ΑΕΚ-Ολυμπιακού έχουν εξελιχτεί στην κατάρα των προπονητών!

Ναι, προφανώς δεν υπάρχει κάποια αόρατη δύναμη που το προκαλεί, αλλά αν μη τι άλλο όταν το σκηνικό επαναλαμβάνεται για τρίτη σερί χρονιά και μάλιστα την ίδια περίοδο, το γεγονός είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Σεζόν 2015-16, η ΑΕΚ μόλις έχει επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά τον εφιάλτη του υποβιβασμού και την 7η αγωνιστική (17/10/15) καλείται να δώσει το δεύτερο ντέρμπι της (στην 4η αγωνιστική είχε χάσει 2-1 στην Τούμπα), στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι εξελίχτηκε σε "ερυθρόλευκο" πάρτι, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 4-0 και κάπως έτσι μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ένωσης με τον Τραϊανό Δέλλα, μετά από δύο και πλέον χρόνια.

Κάτι παρόμοιο συνέβη όμως και πέρυσι. Αυτή τη φορά η ΑΕΚ επισκέφτηκε το φαληρικό γήπεδο μία αγωνιστική νωρίτερα, την 6η τυπικά (2/10/16), αλλά ήταν το τέταρτο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν αναβληθεί οι δύο πρώτες. Το κοντέρ αυτή τη φορά έγραψε τρία για τον Δικέφαλο (3-0) κι ουσιαστικά είχε σημάνει το άδειασμα της κλεψύδρας για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν κοινό μυστικό ότι ο Γεωργιανός μετρούσε ώρες και μπορεί να έμεινε τελικά στον πάγκο και στο επόμενο παιχνίδι, παρά το διπλό στη Λάρισα (1-2) όμως, αποτέλεσε στη συνέχεια παρελθόν. Επί της ουσίας το "χαστούκι" από τον Ολυμπιακό ήταν αυτό που έφερε τον Κετσπάγια στην πόρτα της εξόδου.

Φέτος οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αλλά ο παρανομαστής παρέμεινε ίδιος. Ηταν σειρά του Ολυμπιακού να πάει στο ΟΑΚΑ, ξανά μία αγωνιστική νωρίτερα από την προηγούμενη σεζόν (5η), όπως επίσης ήταν και σειρά του να αλλάξει προπονητή μετά το τέλος του αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε μία μεγάλη ανατροπή και ο Χάσι από τον παράδεισο του 0-2, έζησε την κόλαση του 3-2 και μαζί την απόλυση από τους πρωταθλητές. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 45 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 48 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 49 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.