Επανέρχεται με 2,5 εκατ. ευρώ σε ΠΑΟ η Κοπεγχάγη για Ζέκα, λέει το «ναι» ο παίκτης

Αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τον Κάρλος Ζέκα παρουσιάζεται η Κοπεγχάγη.


Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πληροφορίες που έρχονται από τη Δανία θέλουν τον σκανδιναβικό σύλλογο να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.


Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Κοπεγχάγη είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ στους «πράσινους», αυξάνοντας σχεδόν κατά 1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη προσφορά της.



Την ίδια ώρα ο Ζέκα παρουσιάζεται να έχει «ψηθεί» με την προοπτική να μετακομίσει στον σύλλογο της Δανίας, αφού εκεί θα εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο «διαστημικό» για τα δεδομένα του, με ετήσιες αποδοχές πάνω από 900.000 ευρώ.


Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει τίποτα από τα παραπάνω, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο χειροπιαστό πέρα από την αρχική πρόταση της Κοπεγχάγης.


Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις στο θέμα του Ζέκα δεν αναμένονται άμεσα και πιθανότατα θα δρομολογηθούν μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά και του συλλόγου της Δανίας.


Εφόσον πωληθεί ωστόσο ο Ζέκα (και ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει 2,5 εκατ. ευρώ από την Κοπεγχάγη συν 1 εκατ. ευρώ μεικτά που κοστίζει το συμβόλαιο του Πορτογάλου), θα γίνουν κινήσεις να υλοποιηθεί η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ («6-8άρι»), ενός εξτρέμ και, αν υπάρχει περιθώριο στο μπάτζετ, ενός στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ