"Πρόδωσαν" το νούμερο του Ζλάταν στη Γιουνάιτεντ

Ο Ιμπράιμοβιτς επιστέφει στο Μάντσεστερ για να συνεχίσει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο και η adidas όπως όλα δείχνουν... πρόδωσε το νούμερο που θα φοράει στη δεύτερη θητεία στους "Κόκκινους Διαβόλους" ο Σουηδός σταρ.

Σημειώνοντας... υπεράνθρωπη επανάκαμψη από τον τραυματισμό του στο ματς με την Άντερλεχτ, ο Ζλάταν είναι έτοιμος να υπογράψει ξανά με την Γιουνάιτεντ από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι εξαιτίας της ρήξης χιαστών που υπέστη και τους φόβους που ακολούθησαν του τραυματισμού, ακόμη και για... συνταξιοδότηση του 36χρονου Σουηδού.


Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο σπουδαίος φορ θέλουν να συνεργαστούν εκ νέου και όπως όλα δείχνουν μέσα στην εβδομάδα θα "κλειδώσει" η συμφωνία. Η adidas, πάντως, το προχώρησε κι άλλο αφού στον επίσημο ιστότοπό της πουλάει τη φανέλα του "Ιμπρά" με το "10" στην πλάτη.


Η φανέλα είναι προς πώληση μαζί με των νεοαποκτηθέντων Ματις και Λουκάκου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σουηδός κατά την πρώτη του θητεία στο "Όλντ Τράφορντ" που βρήκε δίχτυα 28 φορές, φορούσε το "9", ενώ το "10" το' χε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ, Γουέιν Ρούνεϊ.


Δείτε τη φωτογραφία με τη φανέλα στο σάιτ της adidas:


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;