«Μετωπική» ΠΑΟΚ με Αθανασιάδη - Γιατί πήραν... ανάποδες ο Κλάους και ο Σαββίδης!

Προτάσεις ακούνε αλλά προτάσεις… δεν βλέπουν στον ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Τι σκοπεύει να κάνει ο Λούμπος Μίχελ και τι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ο Sportdog έχει τις απαντήσεις…


Ένας πραγματικός… χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τον Στέφανο Αθανασιάδη, εάν έχουν βάση αυτά που έχουν γραφτεί στις αθλητικές εφημερίδες.


Την Τετάρτη η «Γάτα» υποστήριξε πως για τον Κλάους δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον η Άστον Βίλα που είναι διατεθειμένη να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ, η εφημερίδα «Αrena» ανέφερε πως ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Φράιμπουργκ, ενώ η ίδια εφημερίδα την Τρίτη έγραψε πως ο Αθανασιάδης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Τουρκίας!


Το τι ακριβώς σκέφτεται για τον Κλάους ο Λούμπος Μίχελ, σας το αποκάλυψε κατ΄ αποκλειστικότητα το sportdog στις 10 Ιουλίου.  Ό,τι ίσχυε πριν από δέκα ημέρες, ισχύει και τώρα.


Από την πλευρά του, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς σαφώς και δεν υπολογίζει τον Αθανασιάδη ως λύση… πρώτης γραμμής, αφού ο Πρίγιοβιτς είναι το αδιαφιλονίκητο νούμερο 1 για τη θέση του προωθημένου επιθετικού στο 4-3-3 που εφάρμοσε στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και θα εφαρμόσει στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, ενώ εάν χρειαστεί να αντικαταστήσει τον Σέρβο θα το κάνει με τον Ρόμπερτ Μακ! Παρόλα αυτά, ο Σέρβος προπονητής είναι διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες στον Αθανασιάδη εάν τελικά παραμείνει στον ΠΑΟΚ.


Ο Κλάους πάλι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, δεν είναι θετικός στο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, πόσω μάλλον ως δανεικός, αλλά θέλει να προσπαθήσει να ανατρέψει όλο αυτό το πολύ καλό κλίμα που δικαιολογημένα έχει δημιουργηθεί εις βάρος του. Το… κακό όμως για τον επιθετικό από το Λάκκωμα Χαλκιδικής είναι πως ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε και ο Γιώργος Σαββίδης, είναι… φανατικοί οπαδοί του όπως ίσχυε πριν από έναν χρόνο…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ