Σύνδεση | Εγγραφή
Προταση-μαμουθ του Παναθηναικου στον Σινγκλετον!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρότεινε στον Σίνγκλετον 3,3 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια και ποσοστό 25% σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα!

Πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί έκανε ο Παναθηναϊκός στον Κρις Σίνγκλετον σε μια προσπάθεια να αποσπάσει το μεγάλο «ναι»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του πρότεινε νέο διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3,3 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, δηλαδή 1,65 εκατ. το χρόνο!


Στην ίδια πρόταση περιλαμβάνεται ακόμη buy out ύψους 2 εκατομμυρίων μετά το τέλος της πρώτης χρονιάς και ποσοστό μεταπώλησης 25%, το οποίο θα πάρει ο ίδιος ο αθλητής σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα.


Μ' αυτό τον τρόπο οι «πράσινοι» δείχνουν ξεκάθαρα πως θεωρούν τον Σίνγκλετον αναπόσπαστο κομμάτι του «κορμού» και κάνουν κίνηση-ματ σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν.


Είναι μια πρόταση 500.000 μεγαλύτερη σε σχέση με το προβλεπόμενο ποσό που αναφέρεται στο υπάρχον συμβόλαιο και 700.000 περισσότερα απ' όσα εισέπραξε ο Σίνγκλετον για την πρώτη χρονιά της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό!


Η πρότασή τους είναι απόλυτα ανταγωνιστική των προτάσεων που έφτασαν από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, στις οποίες μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πέντε αρνητικές απαντήσεις μέχρι σήμερα, ένα ακόμη δείγμα της επιθυμίας να κρατήσει τον παίκτη.


Θυμίζουμε ότι ο Σίνγκλετον έχει option-out για το ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι έχει μπροστά του άλλες τρεις μέρες για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ που θα του εξασφαλίζει το μέλλον του.


Πλέον, μετά την πρόταση αυτή, το παιχνίδι βρίσκεται στην πλευρά του Σίνγκλετον που θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα για το αν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο οποίος προτίθεται να κάνει τον Αμερικανό τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ μετά τον Νικ Καλάθη.
Δευτέρα 17.07.2017 04:26 μ.μ.