Ολυμπιακός: Λύση με Βέλλιο!

Τον 25χρονο επιθετικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, Απόστολο Βέλλιο, φέρνει άμεσα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, για να κλείσει το κενό που έχει στη «γραμμή κρούσης».

Ο Βέλλιος άλλωστε βρίσκεται εδώ και καιρό στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα και αποτελεί μια λύση που άμεσα μπορεί να προχωρήσει καθώς ως γνωστόν ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη που πέρσι τον απέκτησε από τον Ηρακλή.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν γρήγορα τη μια θέση του επιθετικού που θέλουν να αποκτήσουν εν όψει των προκριματικών με την εξέλιξη της υπόθεσης του Ντιεμερσί Μποκανί να τους ανάγκασε να αλλάξουν τα πλάνα τους και να εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις.


Η περίπτωση της επιστροφής του Βέλλιου στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ήταν γνωστή ως σοβαρό ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο και συζητιόταν έντονα και τους επόμενους μήνες όμως το τελευταίο διάστημα το όνομα του είχε «χαθεί» από την ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα.


Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει ένα φορ με τα χαρακτηριστικά του Βέλλιου για την ενίσχυση στην επίθεση ώστε να έχει μια ακόμη λύση μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και από ότι φαίνεται αφού έπεσε στο «τραπέζι» η περίπτωση του Έλληνα στράικερ ο Αλβανός τεχνικός έδωσε την συγκατάθεση του.


Οι πληροφορίες μάλιστα από την Αγγλία τόνιζαν πως το θέμα θα κλείσει μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον Βέλλιο να αφήνει την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Ολυμπιακό και πλέον απομένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση. Αξίζει να σημειώσουμε πως από την πλευρά του Ολυμπιακού ελάχιστα αναφορικά με τις μεταγραφικές του κινήσεις βγαίνουν προς τα έξω.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ