«Αυτός ο τερματοφύλακας μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ»

Τιμ μάνατζερ σουπερλιγκάτης ομάδας στέλνει το γκολκίπερ του συλλόγου που δουλεύει στους Θεσσαλονικιούς.

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο team manager της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης και μίλησε για την καινούρια προσπάθεια της Ξάνθης, το νέο προπονητή της και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζίφκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καινούρια προσπάθεια της Ξάνθης: «Η φιλοσοφία της ομάδας είναι συγκεκριμένη εδώ και χρόνια, αποδίδει οπότε θα συνεχιστεί. Υπάρχει ήδη ο κορμός, οι προσθήκες δεν θα είναι πολλές σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Οι παίκτες που έμειναν ήταν αυτοί που θέλαμε να μείνουν εκτός από 1-2 που ήταν αδύνατο να μείνουν. Αυτοί που θα έρθουν θα είναι παίκτες για τη βασική ενδεκάδα, η Ξάνθη θα είναι στο ίδιο μοτίβο αλλά με άλλα πρόσωπα».

Για το νέο προπονητή της ακριτικής ομάδας: «Ο Λουτσέσκου ήταν πιο έμπειρος, αν και δεν το πρόλαβα ακούω πολύ θετικά σχόλια και άφησε έργο. Ο Ράσταβατς είναι νέος, φιλόδοξος και έχει όρεξη για δουλειά. Θα συνεχιστεί η δουλειά που έγινε από τον προηγούμενο προπονητή. Τον καινούριο προπονητή τον παρακολουθούσε καιρό ο Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε πολλές συζητήσεις και είναι στο ίδιο μοτίβο και στην ίδια φιλοσοφία με τον Λουτσέσκου, ο οποίος άφησε μια πετυχημένη ομάδα πίσω του και πρέπει να συνεχίσουμε να την έχουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για το ενδιαφέρον προς τον Ζίφκοβιτς: «Αυτό το θέμα το χειρίζεται ο Γιάννης Παπαδημητρίου, νομίζω όμως πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο Ζίφκοβιτς μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, απέδειξε την αξία του την περσινή χρονιά. Σαν χαρακτήρας είναι μια γερή προσωπικότητα που μπορεί να σταθεί εύκολα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ».

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ